Spetsais-øya ligger i Saroniko-bukten nær Athen. Der brukes ofte tunfisk og sverdfisk i denne retten, men i Norge velger vi torsk eller annen hvit fisk.
Her finner du veldig mange gode oppskrifter på deilige retter med torsk
Spetsais-øya ligger i Saroniko-bukten nær Athen. Der brukes ofte tunfisk og sverdfisk i denne retten, men i Norge velger vi torsk eller annen hvit fisk.
Server ovnsbakt skrei med middelhavssmaker. Hvitløk og tomat hører selvfølgelig med. Kjapt å lage og smaker fortreffelig.
Denne oppskriften er en av de mest barnevennlige som finnes. Et supert alternativ midt i uka.
Denne retten kommer du garantert til å lage flere ganger. Den smaker veldig godt og gjør seg selv i ovnen.
Torsk er en svært anvendelig fiskesort, og trives godt under et dekke av ost og sennep som her.
Den søritalienske chilipølsen nduja setter sitt særpreg på denne torskeretten.
Marinerer du torskefilet i noen dager får den en karamellisert overflate som gjør den ekstra smaksrik. Med tilbehøret blir det en favoritt.
I denne oppskriften er skreien posjert i melk. Det gjør den enda hvitere og mildere i smaken. Om du ikke kan bruke melk, prøv gjerne med en erstatning som havremelk.
Fisk trenger ikke å være kjedelig og det trenger heller ikke ta lang tid å lage - prøv bare denne lekre oppskrift som viser hvordan det gjøres i Meksiko.
Det er mange måter å servere torsken på. Lun torsk med rødbeter er en av dem. Denne retten er like god som den er vakker å se på.
Alle liker fisk hvis de bare får den servert på rett måte. Det gjelder til og med lettsaltet torsk. Som egentlig er en sterkt undervurdert råvare. Her i tomatform.
Lettstekt torskelever, en rett og slett fantastisk delikatesse som er vårt svar på andelever rent bortsett fra at den smaker fisk, og at det er et helt naturlig produkt, uten inngripen av mennesker.
Denne retten med en våre favorittfisker er det den kjente kokken Trond Moi som har kreert.