Hvit fisk stekt på skinnet - eller dampet - smaker veldig godt sammen med fennikelpure, rødvinsaus og poteter på siden.
Her finner du veldig mange gode oppskrifter på deilige retter med torsk
Hvit fisk stekt på skinnet - eller dampet - smaker veldig godt sammen med fennikelpure, rødvinsaus og poteter på siden.
Denne retten smaker fantastisk godt. Sprøstekt torsk på like sprø og frisk salat.
Potetmos og sprøstekt torsk er en barnevennlig middagsrett. Kan spises av voksner også hvis du er i tvil.
Skreimølje er kystbefolkningens tradisjonelle måte å tilberede skrei på. Denne oppskriften er en klassiker.
Rogn kan brukes til mer enn kaviar - i skreisesongen er rognkaker en gammel tradisjon for Vesterålen og Lofoten.
Helt fersk torsk med lever og rogn er noe av det beste sesongen kan by på. Følg denne oppskriften og suksessen er sikret.
Slik lager du skreimølje slik en av Norges mest berømte kokker gjør det.
Torsk/skrei som er panert og stekt og deretter får godgjøre seg i en syrlig marinade smaker himmelsk, kald eller lun.
I denne oppskriften får skreien et senvinterlig preg som den kler veldig godt.
Fisken du skal tilberede nå er uten tvil mange nordmenns favoritt. Når den får følge av et annet lite sjødyr og en deilig saus vil du opplagt lage retten flere ganger.
Her får skreien selskap av reker, asparges og deilig fløtesaus med krydderurter.
En deilig rett med denne utrolig gode fisken skrei er det du skal servere. Her er oppskriften.
Når butikkhyllene bugner av fersk skrei til hverdagslige priser prøv denne oppskriften. Den er faktisk både enkel og kjapp å lage.
Skrei med luksuriøs vri gir denne fantastiske råvaren den oppmerksomheten den fortjener.
Denne oppskriften er kreert av Jean-Christophe Novelli - Maison Novelli i London.
Skreiloins med frisk gresskarpuré, soyasjysaus og råstekte ingefærgrønnsaker er en perfekt rett til en romantisk middag for to.