Spareribs skal være spicy og saftige. Når du serverer de med blomkålsalat og annet snadder blir du en grillhelt.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Spareribs skal være spicy og saftige. Når du serverer de med blomkålsalat og annet snadder blir du en grillhelt.
Dette er en spennende vri på grillet laks. Det er få råvarer som er mer anvendelig enn laks. I denne oppskrift gir vi deg laks med en liten smak av Japan.
Med koreansk glaze blir spareribsen ekstra smakfull og saftig. Prøv det du også.
Med sitronolje over aspargesen blir det enkelt og godt tilbehør til grillmat.
Buffalo Wings er en klassiker, og som navnet tilsier fra Buffalo i USA. Den spises med fingrene. Vi krydrer kyllingen godt.
Legg fennikel på grillen med osten og du har ett helt lite måltid eller som tilbehør til annen grillmat.
Følger du oppskriften, får du et grillfølge som fullstendig konkurrerer ut kjøttet. Slik blir familiens vegetarianere glade også.
Små nypoteter er fine å tre på spyd og legge på grill. Her er grillspyd med poteter, squash og småløk. Kok potetene litt på forhånd, så trenger de ikke ekstra grilltid.
Lag gjerne en stor porsjon - dette holder seg flere dager i oljen. Godt tilbehør til all grillmat og veldig godt til lammesteken.
Til koldtbordet hører også kylling- og kamskjellspidd med peanøttsaus til.
Det møreste kjøttet av svin er indrefileten. Ved å helgrille indrefileten bevarer du saftigheten og dermed den gode smaken. En lun nypotetsalat passer perfekt til.
Server skiver av entrecôte med pepperrotkrem, grillet vårløk og grillet tomathalvdeler toppet med litt olivenolje, salt, pepper og revet parmesanost. Poteter er naturlig følge.
Chimichurri er laget av olivenolje, hvitløk, eddik eller sitronsaft, persille og forskjellige urter. Sausen serveres til biff blant annet når du griller, også som marinade eller dip.
Hoisin-saus kan brukes som grillsaus eller til ulike kinesiske retter med and, svin, kylling eller grønnsaker, vårruller og kjøttboller.
Hvitløksmør er svært enkelt å lage selv. Det passer ypperlig til bakt potet, og er også kjempegodt på toppen av biffen.
Vi griller igjen og det er selvsagt saftig, marinert oksekjøtt som havner på grillen. Denne gangen gjør vi som i Argentina.
Svinekjøtt og ananas er en deilig kombinasjon. Supert på grillspyd. Lag marinade selv. Her får du oppskriften.
Spareribs skal være saftige, spicy og med god grillsmak. Serveres med grillede maiskolber, grillede tomater, bakt løk og halve poteter. Her er oppskriften.
Denne BBQ-sausen er like god som den er enkel. Passer veldig godt til spareribs. laget av vår egen verdensmester i grilling, Bjørn Tore Teigen.
Grillede sjøkreps med hjemmelaget tilbehør er herlig godt. Her får du hele oppskriften på alt du trenger.
Selvfølgelig skal du legge nypotetene på grillen. De smaker utrolig godt etter en liten runde på det varme jernet enten du bruker gass eller kullgrill.