Dette pavlova-treet kombinerer søtt med friskt og syrlig på en utmerket måte.
Dette pavlova-treet kombinerer søtt med friskt og syrlig på en utmerket måte.
Har du lyst til å gi den tradisjonelle ribba spennende nye smaker? Her har du en oppskrift som løfter retten til nye høyder.
Skal du lage tapas, må du prøve denne oppskriften med leverpostei, bacon og sopp. Garantert suksess.
Har du aldri har smakt annet enn kjedelig påleggstunge plastpakket fra kjøledisken, har du noe godt i vente.
Har du rester etter julematen skal du lage denne deilige suppen. Poteter, jordskokk og det du har igjen blir til en deilig rett. Og så får restene ben å gå på.
Har du rester igjen etter kalkunmiddagen, kan du lage ett eller flere deilig smørbrød Etter 10 minutter kan du forsyne deg.
Fylt ribbe har du neppe forsøkt før. Den opplevelsen bør du unne deg og overraske gjestene med. Her er oppskriften.
Dette er den enkleste oppskriften på hvordan du lykkes med pinnekjøttet. Følg oppskriften og alle de gode rådene som følger med.
Sarah Bernhardt i langpanne er et godt, praktisk og glutenfritt alternativ på kakebordet. Med mandelbunn og sjokoladekrem er den særlig populær til jul.
Av medisterdeig lager du medisterkaker. Server dem på en ny måte med karse, rugbrød, bacon og blant annet fiken. Her oppskriften.
Rester av sprøstekt ribbe kan serveres på brød og rundstykker, men smaker aller best på herlig mykt briochebrød slik som her. Med raskt og deilig tilbehør får julemiddagen ny giv for et ekstra vellsmakende måltid dagen derpå.
Skal du lage juleribba perfekt med sprø svor har du oppskriften her.
Smalahove er faktisk ikke skumlere enn røykt og saltet lammekjøtt. Med kålrotstappe kan vi garantere at dette vil du like. Her er oppskriften.
Når du lager pinnekjjøttet med rødvin og aprikos får du en smaksopplevelse som er herlig
Noen forspiser seg på pinnekjøtt og så mye at de går lei. Ved å forandre litt på tilberedning og tilbehør, som i denne oppskriften, skal det godt gjøres å miste lysten på en middag til. Da er du dessverre ikke en ekte pinnekjøttelsker.
Denne retten er like perfekt til lunsj som til middag. Har du ikke kalkun, kan du bruke pålegg fra kjøleskapet. Den kan med fordel sprites opp med noen dråper sriachasaus eller annen chiliguffe.
Her er oppskriften på lutefisk. Like kort samtidig som den er veldig enkel.
Lutefisk er en klassiker. Oppskriften er gjerne den samme hver gang. Prøv ny variant med soyasmørsaus og ertepuré med mynte.
Er du glad i lutefisk skal du prøve denne litt utradisjonelle oppskriften der kapers og brød med salsa verde setter en ekstra spiss på fisken og dermed hele måltidet.
Denne oppskriften må du prøve. Her får nemlig kjøttet følge av kanel. Den gjør den store forskjellen fra den tradisjonelle måte å tilberede den på.
Ribba smaker nesten bedre dagen derpå når den blir glasert i deilige asiatiske smaker og pakket inn i myke bao buns som er luftige, hvite boller av søtlig hvetegjærdeig.