Disse pepperkakene må du prøve. Ikke som de tradisjonelle, men fulle av deilig smak.
Disse pepperkakene må du prøve. Ikke som de tradisjonelle, men fulle av deilig smak.
Du skal selvfølgelig bake krumkaker til jul. Like selvfølgelig skal du fylle de med multekrem. Her får du oppskriftene på begge deler.
Det tar litt tid å lage sylteflesk. Men du verden så mye deilig å putte i munnen du får. Her er den måten italienerne gjør på.
Har du rester etter julematen eller vil servere fingermat før jul, skal du pakke rakefisken/rakfisken eller røykt laks inn i lefser. Du lager de på maks 15 minutter.
Til denne retten er det helt supert å bruke rester etter rakefiskmåltidet. Eller når du bare må ha rakefisk midt i uka.
Lag denne deilige desserten på en veldig enkel måte. At den er rask å tilberede går ikke utover den berømte smaken.
Vegisterkaker er et perfekt alternativ til medisterkaker for veganere og vegetarianere og alle oss andre som ønsker kjøttfritt en gang i blant.
Fyll pannekaker med masse strimlede grønnsaker, gjerne rester. Enkle å lage, og en fin måte å gjøre jula litt grønnere på.
Dette er en vri på den populære amerikanske coleslaw, men med rødkål. Salaten passer til alle julens middager.
Fingermat er populært. Prøv bruschetta med lammerull. Du lager hele åtte stykker på 15 minutter. Her er oppskriften.
Cubano sandwich ble verdenskjent igjennom spillefilmen Chef. Orginalt laget på rester av langtidsstekt svin blir den like god med ribberester. Denne sandwichen er så god at du kommer til å lage ekstra mye ribbe neste år, så du får nok til denne oppskriften og.
Du må prøve å lage din egen sylterull. Det tar litt tid, men det får du igjen på smaken og gleden ved å servere andre hjemmelaget.
I julekaken eller julebrød som mange kaller det kan du bruke øl. Det vil sette en ekstra spiss på smaken. Du baker det enkelt selv.
Julefocaccia med smak av tranebær og valnøtter serveres med godt julepålegg eller olivenolje og litt flaksalt.
Vil du lage julekake eller julebrød, som mange kaller det slik, franskmennene gjør. Denne oppskriften er fra Alsace.