Honningkaker er som skapt for lagring, fordi de trekker til seg fuktighet fra luften. Kakene holder seg derfor gode og saftige over svært lang tid.
Honningkaker er som skapt for lagring, fordi de trekker til seg fuktighet fra luften. Kakene holder seg derfor gode og saftige over svært lang tid.
For mange er det helligbrøde å gjøre noe nytt med pinnekjøttet, men vi gir deg her en spennende oppskrift med eksotisk smak. Prøv Honningglasert pinnekjøtt på thaivis.
Det er ingen kunst å lage sin egen vossakorv. Følg bare denne enkle oppskriften og du kan serve.
Hjemmelaget surkål passer til så mangt. Du kan kjøpe den i butikken. Men langt bedre blir den hvis du lager den selv.
Best smak får du hvis du steker den med lav varme og lang tid slik at den får steke helt gjennom. Spesielt viktig er det når kalkunen er fylt som her.
Husker du ikke hvordan du helstekte kalkunen finner du alt du trenger her. Bare følg vår oppskrift og du får suksess.
Det er slik du skal tilberede pinnekjøttet sier Eyvind Hellstrøm. Følger du hans oppskrift, der du også får med hvordan du skal lage deilig kålrotstappe, blir det garantert suksess.
Ikke mange steker bedre ribbe enn Hellstrøm. Her får du oppskriften, men ikke bare det. Hans surkålvariant og hvordan du skal få til medisterkakene følger med.
Skal du lage koldtbord kommer du ikke utenom hel kokt laks. Her er oppskriften.
Persimon er en nydelig vinterfrukt som går de fleste hus forbi. Gjør den til midtpunktet med denne herlige grøtoppskriften.
Denne lekre gresskarretten blir hele bordets midtpunkt. Utmerket som tilbehør til julematen eller vegetarisk hovedrett.
Denne lekre salaten er både mettende, frisk og smaksrik. Perfekt tilbehør er den og til det aller meste av julematen.
Vossakorv er mettende og godt. Du kan bruke den til mye. Her er et forslag hvor Vossakorv blir en del av en grateng med rosenkål.
Goro er en av våre eldste julekaker. De smaker av kardemomme og smør med et hint av sitrus. Kakene er tynne og sprø. Deilige til kaffen.
Slik lager du god gammeldags lammerull. Det tar deg ca. én time. Men du verden hva du får igjen. Ingen ting er så godt som det du lager selv.
Når svineribbe møter kinesiskinspirert krydring, blir det fart på smaksløkene. Denne oppskriften er helt topp å inkludere i menyen for et koldtbord.
Prøv denne oppskriften med ribbe som er glassert og som gir en tuch av kinesisk kjøkken.
På tre kvarter lager du din egen gode gammeldagse julemarsipan Ingen ting smaker bedre enn den du lager selv. Bare fire ingredienser skal til. Her er oppskriften.
Selvfølgelig skal du lage din egen julemarsipan. Bare følg oppskriften så kan du servere til alle store jubel.