Her i landet har vi gamle tradisjoner for okserull, men på grunn av mindre storfebesetninger i nord er den ikke like vanlig som lammerull.
Her i landet har vi gamle tradisjoner for okserull, men på grunn av mindre storfebesetninger i nord er den ikke like vanlig som lammerull.
Lag denne deilige rullen så har du pålegg på brødet eller til koldtbord så det holder hele julen gjennom.
Det bor en baker i oss alle, og juleverksted med pepperkakebaking, pepperkakepynting og bygging av de flotteste pepperkakehus eller pepperkakeslott er tradisjon.
Vi viser deg hvordan du skal koke lutefisk slik at den blir perfekt. Selvfølgelig får du også vite hvordan tilbehøret skal lages.
Her får du oppskriften på den klassiske måten å tilberede lutefisk på. Ikke vanskelig å få til hvis du følger vår enkle oppskrift.
Sufflé er skikkelig sekstitallsmat som fortjener en renessanse. Her har vi brukt lutefisk
Slik tilbereder du lutefisk med klassisk tilbehør som ertestuing, bacon og gode poteter som de fra Ringerike.
Hvorfor ikke prøve lutefisk med hvit saus? Vi kan love deg at det smaker fantastisk.
Her er oppskriften på den tradisjonelle måten å tilberede rakfisk på. Enkelt og veldig smakfullt.
Det er enkelt å lage Waldorfsalat. Denne oppskriften er tilpasset kalkun.
Waldorfsalat er enkelt å lage og smaker fortreffelig blant annet til kalkun, roastbiff og røkt lammelår og er en selvfølge på et koldtbord.
En tradisjonell variant av sylta. Denne krever mindre jobb, men mange synes denne er vel så god som den tradisjonelle sylta.
Salat hører selvfølgelig til på koldtbordet eller som en enkel rett for enhver anledning. Prøv kald aspargessalat med spekeskinke.
Enten det er jul, nyttår eller en annen hyggelig anledning skal du lage karamellpudding. Her får du oppskriften du garantert lykkes med.
Multekrem er en populær dessert til jul. Men har du multer i fryseren kan du lage det hele året. Følg den enkle oppskriften.
Har du litt ekstra multer i fryseren, må du prøve denne gode oppskriften på multeiskake med krokan.
Pinnekjøtt til overs? Prøv Pinnekjøtt al arrabiata, en «sint saus» som serveres til med mye chili. Her er oppskriften.
Vossakorv er mettende og godt. Du kan bruke den til mye. Her er et forslag hvor Vossakorv blir en del av en grateng med rosenkål.
Vossakorv er godt og mettende. Den kan brukes til mye godt som et tapasbord. Her er et forslag: Egg og vossakorv i grønn karridressing.
Lag noe spennende med medisterdeigen. Lag tapasboller med fiken og koriander.
Rakfisk og avokado passer glimrende sammen. På 15 minutter kan du servere en deilig rett til alle som setter pris på.