Har du rester av pinnekjøtt kan du lage noe ekstra godt. Blini med pinnekjøtt er en av mulighetene. Det tar deg en halv time så har du fire stykker å servere.
Har du rester av pinnekjøtt kan du lage noe ekstra godt. Blini med pinnekjøtt er en av mulighetene. Det tar deg en halv time så har du fire stykker å servere.
Sett farge på pinnekjøttet med denne oppskriften. Tyttebærsausen som du også får oppskriften på her, er selvfølelig med på fargesettingen. Til og med hvit saus hører med.
Pinnekjøtt av rein er et helt nytt alternativ som også kan serveres med mandelpoteter, kålrabistappe og rørt tyttebær.
Rester av pinnekjøtt får nytt og spennende krydret liv med denne oppskriften.
Har du rester igjen etter pinnekjøttmiddagen, da har du mulighetene til å lage deilige juletapas. Følg denne enkle oppskriften.
Husker du ikke hvordan du helstekte kalkunen finner du alt du trenger her. Bare følg vår oppskrift og du får suksess.
Det er ikke uvesentlig hvordan du steker kalkunen. Heller ikke hva slags stuffing du bruker. Her er oppskriften på Kalkun-stuffing av brød.
Det er ikke uvesentlig hvordan du steker kalkunen. Heller ikke hva slags stuffing du bruker. Her er oppskriften på kalkun-stuffing av kyllingdeig og lever.
Best smak får du hvis du steker den med lav varme og lang tid slik at den får steke helt gjennom. Spesielt viktig er det når kalkunen er fylt som her.
Selvfølgelig må du ha saus til kalkunen. Vi anbefaler brun julesaus. Her har du oppskriften.
Ertesuppe med lutefisk er perfekt som restemat eller som forrett i en større festmeny.
Slik baker du en ekte engelsk christmas cake. Denne kraftpakken kommer du til å ha glede av hele julen. Kanskje også neste jul.
Vaskeekte engelsk Christmas Cake tar litt tid å lage, holdbarheten på kaken gjør den til perfekt julegave til noen du er ekstra glad i.
Her der den klassiske ribbeoppskriften. Vi har 16 andre å velge mellom så det er bare å søke.
Her får du den beste oppskriften på klassisk ribbe med perfekt sprø svor og hvordan den skal bli perfekt.
Når svineribbe møter kinesiskinspirert krydring, blir det fart på smaksløkene. Denne oppskriften er helt topp å inkludere i menyen for et koldtbord.
Rosenkål er en fantastisk råvare som kan serveres som så vel tilbehør som en selvstendig rett.
Dette er ribbe som gjør alle glade med masse godt tilbehør. Start dagen i forveien, eller i alle fall tidlig om morgenen julaften eller samme dag som ribba skal nytes.
Glem (nesten) alt du har lært om juleribba - Saltbaking er hemmeligheten til knasende sprø svor og saftig ribbe.