Pepperkaker baker du sammen med barna eller venner. Den beste pepperkakedeigen lager du selvfølgelig selv. Her en oppskrift der vi pynter kakene litt.
Pepperkaker baker du sammen med barna eller venner. Den beste pepperkakedeigen lager du selvfølgelig selv. Her en oppskrift der vi pynter kakene litt.
Gøttekælla, julemanna, spekulasi, kakemenner. Kjært barn har mange navn. Denne oppskriften på hvite kakemenn og- damer gir deilige julekaker.
Her får du den beste oppskriften på klassisk ribbe med perfekt sprø svor og hvordan den skal bli perfekt.
Det er slik du skal tilberede pinnekjøttet sier Eyvind Hellstrøm. Følger du hans oppskrift, der du også får med hvordan du skal lage deilig kålrotstappe, blir det garantert suksess.
Du kan lage noe i nærheten av crispy duck av restene av pinnekjøtt. Her er oppskriften du bare må prøve.
Brandade er en klassisk fransk rett av klippfisk med luftig potetmos, olivenolje og hvitløk. Denne oppskriften er komponert av en av Norges mest berømte kokker, Lars Barmen.
Vi viser deg hvordan du skal koke lutefisk slik at den blir perfekt. Selvfølgelig får du også vite hvordan tilbehøret skal lages.
Slik tilbereder du lutefisk med klassisk tilbehør som ertestuing, bacon og gode poteter som de fra Ringerike.
Hvorfor ikke prøve lutefisk med hvit saus? Vi kan love deg at det smaker fantastisk.
Du kan lage lutefisk av klippfisk også. Bare følg oppskriften og du vil garantert bli overrasket selv og minst gjestene dine.
Ertesuppe med lutefisk er perfekt som restemat eller som forrett i en større festmeny.
Lag noe skikkelig godt av lutefiskrestene. Det tar deg bare 10 minutter og du kan servere alle vil like.
Det er enkelt å lage Waldorfsalat. Denne oppskriften er tilpasset kalkun.
Lær å lage den perfekte kalkunmiddagen med denne oppskriftene. Du får også forslag til kalkunstuffing og saus som passer til.
Selvfølgelig må du ha saus til kalkunen. Vi anbefaler brun julesaus. Her har du oppskriften.
Det er ikke uvesentlig hvordan du steker kalkunen. Heller ikke hva slags stuffing du bruker. Her er oppskriften på kalkun-stuffing av kyllingdeig og lever.
Slik skal du steke skiver av kalkun med deilige urter som gir kjøttet mye mak. Du kan ikke mislykkes hvis du følger vår oppskrift.
Slik lager du god gammeldags lammerull. Det tar deg ca. én time. Men du verden hva du får igjen. Ingen ting er så godt som det du lager selv.
Sufflé er skikkelig sekstitallsmat som fortjener en renessanse. Her har vi brukt lutefisk
Har du litt ekstra multer i fryseren, må du prøve denne gode oppskriften på multeiskake med krokan.