Lag en deilig terrin med rakfisk. Sammen med purre, persillerot og seterrømme blir det en herlig rett.
Lag en deilig terrin med rakfisk. Sammen med purre, persillerot og seterrømme blir det en herlig rett.
Det er ikke rart at italiensk mat er manges favoritt. Her får juleskinka følge av en risotto som er rask å lage.Følg den enkle oppskriften.
Ikke rent få nordmenn reiser til Thailand i jula. Hvis ikke det står på planen i år kan du lage denne omeletten og drømme deg bort.
Anrett skiver av skinkestek sammen med rødkål, surkål og selskapserter og dermed har du juletapas. Det passer også utmerket på et koldtbord.
Selvfølgelig kan du kjøpe ferdig rødkål. Men vi kan love deg at den du lager selv vil smake mye bedre. Og så er det unnagjort på en halv time.
Skal du ha skikkelig sky til ribba skal du bruke denne med nøttesmør. Den løfter ribba til nye høyder.
Kålrotstappe er viktig tilbehør til pinnekjøtt, og også til stekte og røkte kjøttretter. Her er den enkle oppskriften.
Risgrøt er ingen heksekunst å lage. Du er simpelthen garantert å lykkes hvis du følger vår oppskrift.
Du kan faktisk lage pepperkaker uten pepper. Her har du en oppskrift som du absolutt bør prøve
Disse pepperkakene kommer du og dine til å gnaske mye på. Du kommer garanter til å sette en ny deig når alle er spist opp.
Dette er oppskriften på pepperkaker uten pepper, men med noe annet som virkelig setter fart på smaksløkene. Du skal nemlig bruke chili og i tillegg appelsin.
Disse pepperkakene, faktisk uten pepper, lager du på en halvtime. Med en mandel på hver blir de veldig gode. Følg den enkle oppskriften.
Disse sprø og deilig kakene hører absolutt julen til. Dessuten er de veldig enkle å lage, men du må ha et krumkakejern.
Dette er krumkaker slik mormor lager de og er en av de største favorittene blant våre julekaker og de syv slag.
Slik lager du god gammeldags lammerull. Det tar deg ca. én time. Men du verden hva du får igjen. Ingen ting er så godt som det du lager selv.
Sirupssnipper hører julen til. De er en fine, tynne julekaker med masse god smak av nellik, kanel, muskat og pepper.
Berlinerkranser er en favoritt blant småkakene til jul. De er søte, de er små, bakt med mange eggeplommer og deretter dyppet i deilig perlesukker.
Goro er en av våre eldste julekaker. De smaker av kardemomme og smør med et hint av sitrus. Kakene er tynne og sprø. Deilige til kaffen.
De ligger der kanskje og tørker etter de første juledagenes gjensynsglede. Så er det ingen som fristes av krumkakene lenger. Inntil de fylles med en syrlig rosa smørkrem.
Få kaker smaker bedre en deilige sprø krumkaker. De er usedvanlig enkle å lage hvis du har et krumkakejern.
Det er virkelig hyggelig å lage pepperkaker sammen med barna eller venner. Kakene er blant de mest vanlige vi baker til jul. Den beste pepperkakedeigen lager du selvfølgelig selv.