En festrett av den lekre lammefileten med sesongens grønnsaker.
En festrett av den lekre lammefileten med sesongens grønnsaker.
Brune bønner i tomatsaus lager du selv og med flesk på toppen er det skikkelig kraftkost - også kjent som cowboymat.
Denne britiske klassikeren må prøves om du ikke har gjort det ennå.
Disse lammekebabene er super saftige og smaker deilig av aromatisk krydder og friske urter. Granateple-tzatizkien er litt søt og fantastisk forfriskende.
Har du elgkjøtt i fryseren, og tilgang på tarmer, må du prøve denne oppskriften på hjemmelaget elgpølse.
Disse asiatiske biffspydene er knallgode. Har du ikke «innegrill», blir resultatet like godt i en steikepanne. Prøv denne superenkle oppskriften.
Denne nydelige retten med reinsdyrfilet har syrlige sauser som matcher det lekre og møre kjøttet.
Lam er alltid godt. Ta derfor sats og trå til for fullt med denne spennende retten.
Slik skal du lage lammerygg med kål. Hvitløk, timian, soyasaus setter en ekstra spiss på retten.
Langtidsgrillet lammebog eller lammestek om du vil, må du prøve. Med tilbehøret gjør det måltidet til en kulinarisk opplevelse.
Du kan lage denne oksegryten i en vanlig gryte med lokk også hvis du ikke har en taginen, den klassiske koniske terrakottagryten.
Denne kjøttgryta er inspirert av en verdensberømt fransk klassiker - Boeuf Bourguignon. Den egner seg godt for tilberedning på forhånd. Varmes opp før du serverer. Da blir den faktisk enda bedre.
Gryteretter er alltid populært og ikke minst godt. Rødvinsgryte av elg er ikke noe unntak. Du kan avkjøle den også og ta den med på hytta
Dette er oppskriften på den amerikanske varianten av fårikål som må du absolutt må prøve.
Her får du oppskriften på hvordan de lager sin variant av fårikål i Irland.
Her får du oppskriften på en helt spesiell hvalgryte med blant annet karri, muskatnøtt og tørr sherry. Og noen andre spennende ingredienser.
Legger du lammekoteletter i marinade en stund før du legger de på grillen blir du utnevnt til sjefskokk.
Lammeribbe egner seg, som alt annet lammekjøtt, ypperlig til grilling. Tilbehøret kan være små nypoteter med en klatt smør og en kvast timian og en cæsarsalat.
Du bør prøve denne retten med squash. I denne oppskriften gir vi den selskap av karbonadedeig og noe de fleste av oss spiser daglig. Slik blir den enda bedre.
Kombinasjonen av tomatisert krydret kjøttsaus (lam skal det være), ostesaus og aubergine er rett og slett genial. En smak du alltid vender tilbake til og som det er vanskelig å gå lei av.
Svinesteik er uhyre lett å lage litt mer raffinert uten at det opprinnelige konseptet forlates. Selve steika blir saftig og god når den tilberedes på riktig måte.