Kormaretter kan være svært sterke, men denne er mild med en fin fløtesmak. Den kommer fra det nizamske kjøkken i Hyderabad.
Enkel og god lett krydret hverdagsgryte med pasta og pølse av kylling og kalkun.
En fyldig blåmuggostsaus med sopp matcher den magre svinefileten veldig godt.
Marinerte lammespyd smaker herlig. Er raskt og alle rundt bordet blir kjempefornøyd.
Kebab lager du enkelt hjemme. Med ingredienser fra butikken eller laget fra bunnen.
Dette liker både voksne og de små kan vi love. Veldig raskt å lage i en travel hverdag.
Disse grillspydene egner seg ypperlig sammen med andre retter du legger på grillen.
Legger du skiver av lammelåret på grillen etter at du har marinert det, kan du glede deg og dine til et festmåltid.
Skinkestek med surkål er god norsk tradisjonsmat. Her legger vi til fondantpoteter. Du får oppskriften på alt her.
Stroganoff er en klassiker med storfekjøtt i en kremet soppsaus. Fast følge er potetmos - ris eller pasta.
En deilige rett med lammelår som får besøk av deilige ingredienser som setter mye smak sammen med sausen.
Saftig og god reinsdyrfilet servert med sopp, ovnsstekte potetskiver og en deilig saus med sherryeddik og løk.
Når lammekjøtt får godgjøre seg med smaksrike grønnsaker i ovnen eller gryte, da blir det suksess.
Ekte wienersnitzel er sprø på yttersiden og saftig og smakfull på innsiden. Den bør absolutt få følge av en av Østerrikes mange gode viner. Her er oppskriften.
Du kan lage denne oksegryten i en vanlig gryte med lokk også hvis du ikke har en taginen, den klassiske koniske terrakottagryten.