Gyros er smaken av Hellas. Velmarinert og saftig svinekjøtt, grilles til perfeksjon og smaker nydelig friskt sammen med tzatziki og sprø salat. Pakket inn i deilig mykt gresk pita-brød er dette en av de virkelig gode smaksopplevelsene.
Gyros er smaken av Hellas. Velmarinert og saftig svinekjøtt, grilles til perfeksjon og smaker nydelig friskt sammen med tzatziki og sprø salat. Pakket inn i deilig mykt gresk pita-brød er dette en av de virkelig gode smaksopplevelsene.
Prøv denne oppskriften på klassisk helstekt indrefilet til middagen. Vi garanterer en stor smaksopplevelse.
Lettsaltet og røkt lammelår er deilig, rustikk og smakfull mat som er perfekt å servere til dine og gjestene dine.
Lammerull er en velsmakende rett spesielt når du krydrer med sursøt løk- og persillesaus.
Reinsdyr er noe av det mest eksotiske kjøttet vi har her i Norge og som vi blir misunt av verdens beste kokker. Reinsdyrstek med tyttebærsaus er noe du må prøve.
Skal du lage virkelig tradisjonsmat må du prøve lettsaltet lammekjøtt og kålrot og raspeball som tilbehør. Her oppskriften på det hele.
Her er en oppskrift på kalvestek fra Sardinia - Vitello alla Sarda – som gjør klassikeren enda mer lekker.
Når lammekjøtt får godgjøre seg med smaksrike grønnsaker i ovnen eller gryte, da blir det suksess.
Svart hvitløk gir ekstra dybde i denne kjøttgryta som kan lages med alle typer kjøtt.
Honningglasert lammeribbe er snaddermat. Med chili og hvitløk setter du en ekstra spiss på retten. Her er oppskriften.
Kormaretter kan være svært sterke, men denne er mild med en fin fløtesmak. Den kommer fra det nizamske kjøkken i Hyderabad i India.
Du trenger ikke grill for å lage herlige spareribs. De blir like gode i ovnen om du følger denne enkle oppskriften.
Lager du denne retten med oksefilet, blir du kåret til familiens absolutt beste kokk. Sausen lager du tidlig på dagen, eller dagen før.
Engelskmennene har selvfølgelig sin egen oppskrift på roastbeef. De serverer den gjerne med yorkshirepudding. Følg den enkle oppskriften.
I Karibia er de flinke å bruke krydder i maten, og det er det som kjennetegner denne retten. Den er både varmt og sterkt krydret, men om du er var, kan du redusere mengden
Kun når bare det beste er godt nok lager du en klassisk reinsdyrstek med viltsaus. Vi forklarer deg alt fra a til å.
Reinsdyrfilet er kanskje den beste festmaten som tenkes kan. Her med to typer saus, deilig soppstuing og lekre poteter.
Rillette er det samme som en postei som består av kjøtt og fett. I denne oppskriften er det kjøtt av kanin som er brukt. Lager du denne kan du glede deg til noen deilig.
Svinekam glasert med sennep og urter til gir deg en ny smaksopplevelse. Følg den meget enkle oppskriften du får her.