Vossakorv er en grov pølse med masse smak. Rotgrønnsaker smaksatt med honning passer ypperlig til denne pølsa. Lag mye, for dette kommer til å gå ned på høykant.
Vossakorv er en grov pølse med masse smak. Rotgrønnsaker smaksatt med honning passer ypperlig til denne pølsa. Lag mye, for dette kommer til å gå ned på høykant.
Denne biffgryta lager du på 15 minutter. En skvett rødvin gjør susen.
Gjør noe helt nytt med fenalåret. Miks det med gresskar og rød chili. En ren nytelse du kan servere som forrett eller på koldtbordet. Følg bare den enkle oppskriften.
En deilig rett med kalv som du skal servere grønnsaker på italiensk vis.
Klassisk italiensk er stikkord i dagens middagsforslag til deg. Carpaccio er rått kjøtt skåret i tynne skiver. Spennende smak som du garantert vil like.
Denne bruschettaen smaker fortreffelig på en varm sommerdag. Enkel og rask er den også å lage.
Hjemmelagete karbonader med løk er en klassiker vi aldri går lei av. Spesielt siden oppskriften er så lett å lykkes med. Det tar deg 15 minutter å bli helt.
Det er ikke uvesentlig hvordan du trekker pølsene. Denne fremgangsmåten gir deg et perfekt resultat.
Disse grillspydene egner seg ypperlig sammen med andre retter du legger på grillen.
Øvelse gjør mester, også når det kommer til biffsteking. Gjør som mesterne på Kulinarisk Akademi som viser deg vei med denne oppskriften.
Lammepølser smaker herlig. Med stekt sopp, gjerne skogssopp, og sennepsaus setter du prikken over i-en. Her er oppskriften.
Disse lammespydene kommer ingen til å motstå. Du marinerer de selvfølgelig.
En nydelig gryterett med eksotiske krydder. Smaker godt en kald vinterdag.