Lammeskanker er hot som bare det, og det er en svært velvillig råvare for den som liker å eksperimentere med smakstilsetninger. I denne retten kombineres marokkanske smaker med kinesisk teknikk.
Klassisk lammestek smaker ekstra godt i lammesesongen, men kan serveres hele året når fersk lam er å få tak i.
Dette er en tradisjonell gryterett i Bolivia. Her skal du ha alle ingrediensene opp i gryta og kokes samtidig. Garantert deilig.
Det er høysesong for lammekjøtt. Ferskt, smakfullt og lekkert. Vi kjører på med en høstnyhet på polet - spansk rødvin av svært høy kvalitet.
Det finnes noe så deilig som lammekjøtt. Med denne oppskriften blir smaksopplevelsen optimal.
Denne retten med lammelår skal du servere på en spennende måte som vil overraske alle rundt bordet.
Vart opp med gratinerte lammeskiver, vi kan garantere at det vil falle i smak.
En mør og deilig smaksopplevelse venter deg med denne oppskriften med det beste av lammet.
Lam og pære høres kanskje litt uvant ut, men vi kan love at det virkelig smaker. Oppskriften er rask og enkel.
Denne oppskriften kommer opprinnelig fra Nordland og finnes i mang en bestemors håndskrevne kokebok.
I Sogn og Fjordane har de sin vri på fårikålen. Det blir en lammegryte. Her har du oppskriften.
Denne retten lager seg nesten selv i ovnen. I mens kan du gjøre andre ting som eksempelvis å gå en tur. Følg den enkle oppskriften
Hvis du ønsker å imponere de rundt bordet, er det å servere fylt lammestek en sikker vinner. Ikke bare ser den flott ut, men kjøttet blir så utrolig saftig og smakfullt.
Skal du lage noe skikkelig fransk skal du bruke denne oppskriften på fransk lammegryte. Følg oppskriften og du blir en suksesskokk.