Kombinasjonen av tomatisert krydret kjøttsaus (lam skal det være), ostesaus og aubergine er rett og slett genial. En smak du alltid vender tilbake til og som det er vanskelig å gå lei av.
Kombinasjonen av tomatisert krydret kjøttsaus (lam skal det være), ostesaus og aubergine er rett og slett genial. En smak du alltid vender tilbake til og som det er vanskelig å gå lei av.
Hvis du fyller lammelåret slik vi foreslår i denne oppskriften får du en smaksopplevelse av de spjeldene..
Denne deilige retten med lammelår er komponert ev den kjente kokken Lars Barmen.
En deilige rett med lammelår som får besøk av deilige ingredienser som setter mye smak sammen med sausen.
Har du et lettsaltet lammelår, blir det ekstraordinært godt når det kokes i juleøl.
Har du ikke forsøkt å lage lammesadel som er det bakerste stykket av ryggen på lam? Når du griller den kan vi love deg en herlig middag med tilbehøret vi anbefaler.
Gjør stas på det norske lammekjøttet med et skikkelig festmåltid til hele familien.
Salt kjøtt med kålrotstappe er kraftkost. Her får du oppskriften og fremgangsmåten for å lykkes.
Sodd er tradisjonskost så det holder. Og i disse retro- og bærekraftorienterte tider, kommer lapskaus og sodd opp som noe vi bør sette på menyen. Her er en oppskrift fra Wales.
Det finnes noe så deilig som lammekjøtt. Med denne oppskriften blir smaksopplevelsen optimal.
Denne retten kommer fra India hvor den heter Kolhapuri Rassa. Kolhapur er en by ikke langt fra Bombay, kjent for knallsterk chili og chilipulver.
Du kan grille lammefiletene i en panne. Her får du oppskriften på det hele som skal til for å lage et festmåltid.
Nydelig lammekjøtt, høstens grønnsaker og en lys,fyldig saus. Garantert suksess rundt bordet
Du må lage en rett med det deilige lammekjøttet. Her er vårt forslag.
Denne suppen er fylt med smak av lam, chili, ingefær og koriander. At den inneholder proteinrike linser er selvfølgelig et stort pluss
En nydelig gryterett med eksotiske krydder. Smaker godt en kald vinterdag.
Denne lammegryten med byggryn er utrolig lik vår fårikål. Hva med å prøve en spennende og litt andelenes vri på fårikålen, slik amerikanerne lager den?
Dette er det indiske kjøkkens svar på snitzel - men her med lam, og en annen type panering enn hva vi er vant med.
Lammeskanker er hot som bare det, og det er en svært velvillig råvare for den som liker å eksperimentere med smakstilsetninger. I denne retten kombineres marokkanske smaker med kinesisk teknikk.