Du bør prøve denne retten med squash. I denne oppskriften gir vi den selskap av karbonadedeig og noe de fleste av oss spiser daglig. Slik blir den enda bedre.
Du bør prøve denne retten med squash. I denne oppskriften gir vi den selskap av karbonadedeig og noe de fleste av oss spiser daglig. Slik blir den enda bedre.
For deg som vil variere biffen litt, fyll den med pesto og parmesan før steking. Mye god smak og med en fornemmelse av Italia - pronto.
Har du forsøkt ribbe med sopp? Kantareller og aromasopp setter en spiss på retten som vil overraske mange.
Det blir ikke stort bedre enn klassisk biff tartar. Men med russisk størkaviar og gressløkmajones blir denne ikoniske retten tatt til nye høyder.
Her oppskriften på biffmåltid på skyhøy trivselsfaktor og saftig deilig kjøtt. Og tilbehøret løfter biffen flere hakk.
Nå kan du imponere venne dine med en italiensk gourmetrett til middag. Her er oppskriften på saltimbocca alla romana, en deilig kalvesnitsel med skinke og salvie.
Italia er opphavet til saltimbocca. Nærmere bestemt området rundt Roma, men den lages i flere deler av Sør-Europa hvor denne kombinasjonen av mørt kalvekjøtt, spekeskinke og salvie finnes.
Slik steker du denne biffen som har fått det litt pussige navnet. Med sjøkreps eller hummer og bakt potet smaker den deilig.
Den gode gamle sjømannsbiffen er herlig rustikk og veldig smaksrik. Den får nytt liv med godt mørkt øl i gryta, en klassiker som lager seg selv.
Kjøttkaker med brun saus og ertestuing eller kålstuing er veldig manges favoritt. Her får du oppskriften med tilbehøret som er enkelt å få til.
Chateaubriand er egentlig navnet på det midtre stykket av indrefileten og er derfor så mør og lekker som mulig. Den kan helstekes eller deles i biffer. Tilbehøret er enkelt.
Kalvekjøtt er gode saker, men hvorfor ikke benytte kalveskankene til noe spesielt. Stikk innom slakteren i dag og skaff deg råvarene. Her har du oppskriften på Osso bucco.
T-benstek eller T-bonestek er for mange grillentusiaster en klar favoritt. Lag rikelig med salat og annet tilbehør. Her har du oppskriften som du lykkes med.
Det blir ekstra god stemning rundt middagsbordet med en schnitzel laget av saftig og mørt kalvekjøtt. Her er oppskriften.
Mørbradstek smaker ekstra deilig når du tilbereder den slik vi anbefaler.
Roastbiff er manges favoritt enten som enkeltstående rett kombinert med salat eller som en del av et koldtbord. Slik lager du og tilbedrer du den.
En saftig biff kan alle klare, bare følg reglene i denne oppskriften.
Øvelse gjør mester, også når det kommer til biffsteking. Gjør som mesterne på Kulinarisk Akademi som viser deg vei med denne oppskriften.
Du skal bruke kalvekjøtt i en ragu. Ragu betyr kjøtt skåret i terninger kokt i saus. Det blir en rett med deilig smak på både kjøttet og sausen.