Har du liten tid og skal lage middag i en fei, er dette retten for deg. Du har ferdig middag på maks 20 minutter.
Har du liten tid og skal lage middag i en fei, er dette retten for deg. Du har ferdig middag på maks 20 minutter.
Skal du grille dette deilige kjøttet, skal du følge vår en enkle oppskrift. Du blir helt sikkert fornøyd med resultatet.
Indrefilet av svin på grillen smaker herlig. Med sausen du bør ha med blir dette en suksess rundt bordet.
Dette er en rett du garantert kommer til å lage flere ganger.
Får du tak i kvalitetskjøtt av svin, blir dette en feststemt middag. Da trenger du bare brokkoli, smørstekte poteter og en fløtesaus for å skape skikkelig magi.
Helstekt svinefilet er herlig når du tilfører fruktig tilbehør og appelsinsaus. Følg oppskriften og du kan servere en suksess.
Med denne marinaden blir spareribsene klare på 20 minutter. Marinaden er søt og gjennom grillingen får du raskt grilloverflate. Du kan derfor be gjestene sette seg hvis de ikke allerede sitter der og nyter noe i glasset.
Skinkebiff blir ekstra god på grillen. Marinaden av honning, sennep, hvitløk, koriander og sitron gir masse smak.
Du trenger ikke grill for å lage herlige spareribs. De blir like gode i ovnen om du følger denne enkle oppskriften.
I denne gryten, som det bare tar 20 minutter å lage, kan du bruke det kjøttet du liker best.
Dette er en god og lettlaget dansk hverdagsrett. Så gjør som danskene og server den med godt humør og et smil om munnen.
Strimlet svinekjøtt er perfekt for å lage raske hverdagsretter, og en gryterett er hele familiens favoritt.
Spør du barna om de vil ha indianerkoteletter svarer de garantert ja. Spør du voksne, vel. Alle kan spise disse. Det er knivkuttene i kjøttet som skapt navnet-
En fyldig blåmuggostsaus med sopp matcher den magre svinefileten veldig godt.
Indrefilet av svin er magert og godt kjøtt som passer like godt til selskapsmat som til hverdagsmiddager.
Frukt og kryddervarme gir indrefilet av svin ekstra smak. Du kommer garantert til å like det.
Indrefilet av svin er godt i seg selv, men surret i spekeskinke blir den ekstra god. Her er fileten servert med ratatouille og ovnsstekte poteter.