Svin indrefilet er både magert, godt og mild på smak. Soltørkede tomater har en sterk smak og er ypperlig som smakstilsetning, og er sammen med basilikum med på å gjøre måltidet både spennende og smakfullt.
Svin indrefilet er både magert, godt og mild på smak. Soltørkede tomater har en sterk smak og er ypperlig som smakstilsetning, og er sammen med basilikum med på å gjøre måltidet både spennende og smakfullt.
En vri på Wellington nå med svinefilet skaper feststemning på matbordet.
Her en oppskrift på julekrydret ribbe med alle de gode smakene vi kjenner så godt. Her er oppskriften.
Spegris er sjelden kost i kjøttdisken, men kan bestilles og er absolutt en smaksopplevelse enhver kjøttelsker bør unne seg.
Disse wrapsene er fylt med mye gode smaker, men er likevel raske å lage siden de baserer seg på ferdigprodukter. Eller du kan lage alt fra bunnen av.
Lag ribbe med smak av Kina. Den vil overraske deg og resten av familien. Her oppskriften du nok vil lage flere ganger.
Denne pastaretten sparker fra og er et godt valg når middagen skal gå i en fei. Kjøttboller med chili og pasta skal du prøve. Her er oppskriften.
Slik lager du god gammeldags skinkestek med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt. Her er oppskriften.
Knokene på svin har ikke opplevd samme hypen som lammeskanker, men det er det ingen grunn til, for du kan lage mye godt med disse.. Det er denne retten et bevis for.
Kochujon er fylt chili og chojang er en typisk koreansk saus som både er krydret, søt og syrlig. Sammen er dette en smårett som setter spor etter seg.
Her får du en enkel oppskrift på koteletter i form med grønnsaker. Denne deilige retten har en mild og barnevennlig saus. Du kan selvfølgelig variere med krydder og urter etter smak.
Blåmuggost og epler også kotelettene. Alt skal på grillen. Og du og dine kan kose dere etter bare en halvtime.
Koteletter er ukomplisert og veldig god mat, og her har vi laget et tradisjonelt følge til dem.
Alle har vel spist tørre og seige svinekoteletter. Følger du vår oppskrift blir du garantert fornøyd.
Gjør kotelettene ekstra gode med rødløksmarmelade. Surkålen må altså vike for mer raffinert tilbehør.
Denne retten lager du på maks 20 minutter. Grønnsakene woker du raskt i panna. Dermed kan du servere.
Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en skikkelig hverdagsmiddag. Du steker den ferdig i ovnen.
Her har du oppskriften på hvordan ungarere vil at kotelettene skal smake. Vi kan love deg at du ikke vil bli skuffet.