Kotelettspyd på grillen med en smakfulle asiatiskinspirerte potetsalat ved siden av smaker fortreffelig.
Kotelettspyd på grillen med en smakfulle asiatiskinspirerte potetsalat ved siden av smaker fortreffelig.
Spareribs er uten tvil manges favoritt når kjøtt skal på grillen. Her er en oppskrift som inneholder ingredienser som løfter grillmaten til nye høyder. Riktignok tar det litt å lage den, men det får du igjen for garantert.
Det tar litt tid å lage denne retten med marinerte kjøttspyd, men det får du igjen for. Alle rundt bordet kommer til å juble.
Maurerne var muslimer og spiste ikke svinekjøtt, så de kristne spanjolene har tatt det arabiske krydderet for lammekebab (godban) og brukt på sitt elskede svinekjøtt.
Med så mye grønnsaker, trenger du mindre kjøtt og de tilfører hverandre gode smaker gjennom måten retten lages på.
Dette er en ekte meksikansk klassiker. Den er så langt unna fredagstacoen du kan komme, og så meksikansk som en rett kan bli. Her er oppskriften.
Liker du det hot skal du prøve denne oppskriften. Som du forstår er inspirasjonen hentet fra Mexico.
Svinefilet er perfekt når du skal ha noe enkelt og raskt. Som her hvor det egentlig er grønnsakene som sørger for mest smak.
Mørbrad blir enda saftigere pakket inn i mange gode smaker. Denne retten er super å lage når du har mange til bords.
Denne retten lager du på noen få strakser. Det betyr ikke at den er uten smak. Snarere tvert i mot.
Alle liker koteletter. Med fennikel som følge får du en skikkelig hverdagsmiddag. Den steker du i ovnen.