Det er på tide at alle skjønner at også honningbakte gulrøtter, hvit asparges, rosenkål og purreløk trives over glødende kull.
Det er på tide at alle skjønner at også honningbakte gulrøtter, hvit asparges, rosenkål og purreløk trives over glødende kull.
Reinsdyrfilet har fantastisk mørhet og rik, men også milde sødmefylte smak. I denne oppskriften balanseres denne sødmen av en syrlig plommesaus.
Reinsdyrkjøtt er noe av det beste norsk natur kan by på, og fileten er det beste av det beste. Hvis du i tillegg lager portvinsaus er middagen en suksess.
Reinsdyrfilet gir garantert stor matopplevelse. Perfekt mat å invitere gjester på særlig når du legger til pære, sopp og selvfølgelig potet.
Saftig og god reinsdyrfilet servert med sopp, ovnsstekte potetskiver og en deilig saus med sherryeddik og løk.
Reinsdyrfilet er kanskje den beste festmaten som tenkes kan. Her med to typer saus, deilig soppstuing og lekre poteter.
Grytekjøtt av rein har masse smak, og egner seg perfekt sammen med andre markante smaker som du finner i ingrediensene.
Sheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.
Bruker du reinsdyrkjøtt i kjøttkaker får du fram den gode viltsmaken. Det blir noe helt annet de tradisjonelle kjøttkakene.
En slik maki kombinerer japansk teknikk med innslag av Italia samt de beste norske råvarer.
Ytrefilet av reinsdyr er fantastisk mørt og smakfullt, og noe av det mest eksotiske og eksklusive vi kan by på her i landet. Men det behøver ikke være komplisert for det.
Denne reinsdyrretten tar det litt tid å lage, men du blir belønnet med det saftigste kjøttet. Med timianstuede poteter topper du retten.
Det er enkelt å lage en klassisk reinsdyrstek med viltsaus. Vi forklarer deg alt fra a til å hvordan du skal gå frem.
Her er en reinsdyrstek du garanter vil lage en gang til. Du kan begynne forberedelsene dagen før.
Reinsdyr er noe av det mest eksotiske kjøttet vi har her i Norge og som vi blir misunt av verdens beste kokker. Reinsdyrstek med tyttebærsaus er noe du må prøve.
Reinsdyrstek er festmat for mange. Det møre, smakfulle kjøttet i følge med en fyldig viltsaus gir en følelse av eksklusivitet. Og så er det utrolig godt.
Reinsdyrfilet er noe av det lekreste som kan serveres. Du behøver ikke steke den hel, men velge ferdig oppskåret fra butikken.
Finnbiff er raskt å lage. Her serveres den i kombinasjon med en god ostesaus.
Norges aller beste fast-food - reinskav med asiatisk touch i burgerbrød.