Ris kokt i kokosmelk får en deilig, eksotisk smak som passer godt til kylling. Stekt ananas med kokos setter prikken over i-en.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Ris kokt i kokosmelk får en deilig, eksotisk smak som passer godt til kylling. Stekt ananas med kokos setter prikken over i-en.
Lårene er den beste delen av kyllingen. De tar litt lengre tid å tilberede, men du verden så mye smak du får igjen for investeringen.
Når du pensler fileten med chiliblandingen og lager en eksotisk mangosaus, da får du applaus.
Du kan lage deilige burgere av kyllingkjøttdeig. Med tilbehøret i denne oppskriften får du et saftig og godt måltid som alle burgerelskere vil sette stor pris på.
Kyllingfileter surret med bacon, aubergine og pesto for deretter å bli lagt på grillen blir snadder.
La kyllingfileten få kose seg på deilige rotgrønnsaker. Vi kan garantere at de rundt bordet vil gjøre det samme.
Coq au vin, med opphav fra Burgund, er en svært smakfull gryterett. Hovedingrediensen i denne oppskriften er kylling, rødvin og en masse annet snadder.
Denne oppskriften er mye enklere enn hva du tror ved første øyekast. Sausen er med å lage susen.
Kyllingbryst kan brukes til det meste. Dette tipset er enkelt, lettlagd og ikke minst deilig.
Kan kyllingfilet kombineres med reker og asparges. Så absolutt.
Legg fileten på en linse- og spinatseng, og du har en rett du garantert vil lage igjen.
Gå for en middag som smaker. Andebryst, rødløk og søtepoteter smaker jul uten å være julemat. Denne kan du bruke hele året. Bare prøv.
Denne retten har et internasjonalt preg som gjør den ekstra deilig. Vil helt sikkert falle i smak.
Kyllingsalat er en lett og frisk favoritt som passer like godt til lunsj som til middag.
Med noen kokte poteter fra en tidligere middag, kjøttpølser og hermetiske tomater blir det middag på 1 - 2 - 3.