Har du sansen for det litt hotte, skal du lage denne retten. Chilimarinaden og gul paprikasaus sørger for det.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Har du sansen for det litt hotte, skal du lage denne retten. Chilimarinaden og gul paprikasaus sørger for det.
Har du en wokpanne, kan du lage klassikere som chop suey med kylling på eget kjøkken. Har du bare en stekepanne, går det også fint. Her er oppskriften.
En smakfull ovnsrett med alle ingredienser i samme form, blandes de gode smakene under steketiden og du får en velsmakende og enkel middagsrett.
Coq au vin eller kylling i rødvin lages som navnet antyder med vin i gryta. Velg gjerne en saftig vin uten fatpreg og helst ikke for tanninrik. Her er oppskriften.
Coq au vin er en fremragende rett som ifølge legenden går helt tilbake til gallerne under romertida. Det er møtet mellom kjøttet og vinen som utgjør nerven i retten.
Coq au vin er en klassisk gryterett fra Burgund i Frankrike. Den lages vanligvis med rødvin og kjøtt av hane, men her er det kylling og hvitvin som er brukt.
Det blir bra resultat med Cordon Bleu av kylling, selv om det egentlig skal benyttes kalvekjøtt.
Her er oppskriften på en stuffing som løfter kalkunmiddagen mange hakk. Du skal bruke brød med mais i.
And er danskenes favorittrett på julaften, men denne retten kan nytes i hele julesesongen og lenge etter det.
Denne suppa har sitt opphav i Afrika. Og det vil kjenne på smaken for den er eksotisk.
En smakfull kyllingrett som denne er sikkert noe du og dine vil ha flere ganger.
Dette er en variant av fresk suppe du kanskje aldri har laget før. Kyllinglårene passer ypperlig.
Med denne enkle oppskriften vil du imponere også de kresne med dine kokkekunster. Festgryte med kyllinglår blir garantert en suksess.
Innbakt kylling er enormt saftig og velsmakende. Styrken på retten avgjør du selv ved å justere mengden med chili.