Når du ikke har tid å lage "ekte" lasagne, er denne lettvinte og populære løsningen perfekt.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Når du ikke har tid å lage "ekte" lasagne, er denne lettvinte og populære løsningen perfekt.
Denne klassikeren med kjøttfull kylling og kremet morkelsaus serveres ofte i Jura og til de lokale vinene.
En lettlaget eksotisk rett med kyllingfilet, peanøtter, kokosmelk og mango.
Hva du pakker inn fileten i under butterdeigen, kan varieres nærmest i det uendelige. Apéritif foreslår kyllinglevermousse som alternativ smakstilsetning til ost. Det gir retten en langt kraftigere karakter.
Å blande råvarer fra hav og land er slett ikke uvanlig. I tillegg smaker det veldig godt. Prøv denne gryteretten med kylling og krabbe.
Indisk gryte i pose var 1970-tallets helgekos nummer en. Nå lager du den fra bunnen av og det på bare en halvtime. For godt til å være sant, tenker du kanskje? Nei da, bare se oppskriften her.
Denne kyllingburritos serverer du med salat, rømme, tomatsalsa, guacamole og limebåter. Rette er klar på 30 minutter hvis du følger oppskriften.
Lag deg noen lekre kyllingspyd. Med litt marinade og en kreolsk tomatsaus blir denne middagen kanskje forvandlet til en spennende opplevelse for deg og dine.
Kyllinglår både smaker godt og faller i smak både hos store og små. Med salsa og tortillachips blir det en meksikansk touch.
Kyllingburger med tropisk salat er herlig fargefylt og smaksrik at alle blir glade. Kanskje du bør doble oppskriften? Her er den.
Slik får smørstekt kylling til middag ekstra god smak. Det er den spesielle sausen på ungarsk vis som gir denne retten sitt preg.
Kyllingfileter fra grill eller panne blir ekstra gode med urter, sitron og hvitløk
Det skal ikke mye til for å gjøre kyllingmiddagen litt mer spennende. Slik som i denne oppskriften.
Kyllingfileten blir ekstra deilig og drøy når den fylles og rulles
Kyllinglår innbyr til marinering. Forsøk denne yoghurtmarinaden til når du skal grille.
Selvfølgelig kan du lage karbonade med egg med kyllingkjøttdeig.
Sterkt og søtt dominerer denne retten som er en super måte å løfte det litt anonyme kylllingkjøttet på. I god karibisk tradisjon.
Tomater og ruccula med dressing av olje, eddik, honning, kapers, limeskall og chili er herlig følge til kylling og pasta.