Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Lag grillspyd med marinert kyllingfilet og scampi. Du blir garantert fornøyd med denne oppskriften enkel som den er.
Legg kyllingfileten på grillen og la den den få følge av pasta med smak av hjemmelaget spinatpesto.
Denne kyllingretten er enkel å lage og smaker herlig sammen med potetmos og kokte grønnsaker. Den ekstra spissen setter honningen.
Her er det både spinat og pesto som gjør grillkyllingen ekstra smaksrik.
Kyllingvinger fra butikken får nytt liv på denne måten. Med sausen ved siden av på de grillede loffskivene kan du be inn til fest.
Grillfesten er bare en liten anstrengelse unna. Det gjelder selv om du bruker rå kyllinglår, for de lager seg selv på grillen sammen med båtpotetene.
Her har vi servert gulrotstuing til grillede kyllinglår. Du kan gled deg.
Skal du lage noe godt veldig fort kan du kjøpe ferdig grillede kyllinglår eller legge de ovnen som i denne oppskriften. Uansett skal du bruke tilbehøret.
Til kyllinglårene skal du servere charmoulasmør. Ikke hørt om det? Vi viser deg hvordan du lager det. DU garantert fornøyd.
Når kyllingfilet i strimler får marinere før steking, blir den ekstra saftig og god, som i denne greskinspirerte settingen.
I Hellas heter retten Kotopitta eller Kotopita. Der lages den fra bunnen av med kylling delt i biter, men du kan klare deg med ferdig kylling og -kraft fra butikken.
Kyllinglår blir veldig saftige når de fylles som i denne oppskriften - tilberedning enten på grill eller i stekeovnen.