Denne retten har et internasjonalt preg som gjør den ekstra deilig. Vil helt sikkert falle i smak.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Denne retten har et internasjonalt preg som gjør den ekstra deilig. Vil helt sikkert falle i smak.
Kyllingfilet er mild på smak og alltid mørt, og egner seg veldig godt til å lage små, lekre, fylte rulader av.
Enten du bruker kylling eller høns er frikasséen deilig. Når du først er i gang med å koke høns, kan du like godt koke to eller flere. Da får du masse god kraft, og deilig, mørt kjøtt til frikasseen.
Flygende Jakob er en svensk rett med kylling, bananer, chilisaus og noen andre ingredienser som vi her i landet normalt ikke blander sammen.
Flautas de pollo oversettes med kyllingfløyter og peker på formen når de er rullet sammen og fritert.
Innbakt kylling er enormt saftig og velsmakende. Styrken på retten avgjør du selv ved å justere mengden med chili.
Med denne enkle oppskriften vil du imponere også de kresne med dine kokkekunster. Festgryte med kyllinglår blir garantert en suksess.
Dette er en variant av fresk suppe du kanskje aldri har laget før. Kyllinglårene passer ypperlig.
En smakfull kyllingrett som denne er sikkert noe du og dine vil ha flere ganger.
Det blir bra resultat med Cordon Bleu av kylling, selv om det egentlig skal benyttes kalvekjøtt.
Coq au vin er en klassisk gryterett fra Burgund i Frankrike. Den lages vanligvis med rødvin og kjøtt av hane, men her er det kylling og hvitvin som er brukt.
Coq au vin er en fremragende rett som ifølge legenden går helt tilbake til gallerne under romertida. Det er møtet mellom kjøttet og vinen som utgjør nerven i retten.
Coq au vin eller kylling i rødvin lages som navnet antyder med vin i gryta. Velg gjerne en saftig vin uten fatpreg og helst ikke for tanninrik. Her er oppskriften.
En smakfull ovnsrett med alle ingredienser i samme form, blandes de gode smakene under steketiden og du får en velsmakende og enkel middagsrett.
Har du en wokpanne, kan du lage klassikere som chop suey med kylling på eget kjøkken. Har du bare en stekepanne, går det også fint. Her er oppskriften.
Når du pensler fileten med chiliblandingen og lager en eksotisk mangosaus, da får du applaus.
Har du sansen for det litt hotte, skal du lage denne retten. Chilimarinaden og gul paprikasaus sørger for det.