Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Lag en kyllinggryte med mole verde som denne grønne sausen heter i Mexico. Umodne tomater - tomatillos og grønn chilipepper – jalapeno er med. Men den er ikke sterk, bare veldig god.
I det grisgrendte Beira Alta med dets granittfjell, utsøkte Dão-viner og fremragende lokale oster, dytter kokkene spekeskinke og en klype salt under skinnet på kyllingen for å gi smak. Deretter fyller de buken med en mektig blanding av ferskost, smør og nymalt pepper.
Denne måten å tilberede kyllingbrystet på kommer du aldri til å angre på at du har laget. Følg den enkle oppskriften.
Her får fileten følge av appelsinsaus, estragon og ikke minst osterösti. Alt finner du i oppskriften.
Har du sansen for det litt hotte, skal du lage denne retten. Chilimarinaden og gul paprikasaus sørger for det.
Kan du blande ansjos og kyllingfilet? Selvfølgelig kan du det med denne oppskriften.
Denne gryteretten smaker helt fantastisk. Fruktsmaken kommer frem gjennom å bløtlegges i cognac og setter en ekstra spiss på retten.