Kylling blir ekstra saftig og smakfull når den stekes på denne måten.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Kylling blir ekstra saftig og smakfull når den stekes på denne måten.
Bruk deilige norske epler for å gjøre kyllingmiddagen mer spennende
Denne måten å tilberede kyllingbrystet på kommer du aldri til å angre på at du har laget. Følg den enkle oppskriften.
Her får fileten følge av appelsinsaus, estragon og ikke minst osterösti. Alt finner du i oppskriften.
Har du sansen for det litt hotte, skal du lage denne retten. Chilimarinaden og gul paprikasaus sørger for det.
Kyllingrull med blomsterkål, eller kalettes, en ganske ny kåltype i grønnsakshyllene, smaker himmelsk. Du kan selvsagt bruke grønnkål eller rosenkål.
Saftig kyllingkjøtt som med ferske smakfulle rotgrønnsaker det er hva du må prøve. Forsøk denne metoden med å posjere den i god kraft.
Det tandre kyllingkjøttet får ekstra drahjelp av bacon i denne retten. Grønnsakstallerkenen kan du sette sammen akkurat som det passer deg.
Denne retten må du prøve. Når kyllingen får besøk av parmesan blir retten uimotståelig.
Prøv en kyllingform med mye smak! Skal du servere til mange kan du enkelt lage stor porsjon av retten i en langpanne.
Med denne enkle oppskriften vil du imponere også de kresne med dine kokkekunster. Festgryte med kyllinglår blir garantert en suksess.