Lag grillspyd med marinert kyllingfilet og scampi. Du blir garantert fornøyd med denne oppskriften enkel som den er.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Lag grillspyd med marinert kyllingfilet og scampi. Du blir garantert fornøyd med denne oppskriften enkel som den er.
Det er ikke vanskelig å gjette seg til hvor denne retten har sine røtter. Med dippen vi foreslår for deg blir det skikkelig heftig smak.
Kjøper du en hel kylling kan du lage et skikkelig festmåltid og pesto er selvfølgelig det som setter skikkelig smak. Det er enklere enn du tror.
Til denne retten kan du bruke ferske kyllinglår eller ferdiggrillet kylling.
Kylling laget som kalkun er et saftigere alternativ. Og lettere å håndtere siden fuglen er mindre.
Disse kyllinglårene lager seg selv i ovnen, server med pasta eller poteter til
Tandoori er navnet på en type ovn og tilberedningsmetode, som de færreste har tilgang til. Men med krydderblandingen tandoori masala får du i alle fall smaken, og retten kan altså lages i en helt vanlig ovn.
Skal du lage noe godt veldig fort kan du kjøpe ferdig grillede kyllinglår eller legge de ovnen som i denne oppskriften. Uansett skal du bruke tilbehøret.
I Hellas heter retten Kotopitta eller Kotopita. Der lages den fra bunnen av med kylling delt i biter, men du kan klare deg med ferdig kylling og -kraft fra butikken.
Kyllingvinger er fingermat med masse smak, og i oppskriften du får her finner du også tips til godt tilbehør.
Cacciatore betyr jeger på italiensk og peker på at dette er en rett som kan lages av nyfanget vilt utendørs i en gryte over bålet. Men den blir altså like god med kylling fra butikken og tilberedt på kjøkkenet.
Denne afrikanske kyllinggryten kommer du ikke til å glemme. Den er nemlig både krydret og fyldig og med eksotiske toner.
Vil du gjøre kyllingmåltidet enda sunnere og mer smakfullt skal du bruke denne oppskriften.
Denne retten er alltid velkommen på bordet.Sammen med sesongens lekre grønnsaker blir kyllingen til det rene luksusmåltidet
Du kan selvfølgelig kjøpe ferdigmarinerte og stekte kyllingvinger. Følger du Hellstrøms oppskrift får du en helt annen smaksopplevelse.
En smakfull ovnsrett med alle ingredienser i samme form, blandes de gode smakene under steketiden og du får en velsmakende og enkel middagsrett.
Denne kyllingretten er veledig lett å lage. Husk at smaken henger sammen med kvaliteten på råvarene.
Den indiske spesialiteten Tandoori-kylling kan enkelt lages i stekeovnen eller på grillen. Følg oppskriften og du får en herlig rett.
Når du legger urter inn under skinnet på kyllingen, i stedet for å stuffe den på vanlig måte, altså i magen, blir den ekstremt mye saftigere og mer smaksrik