Tagliatelle med blåmuggost er lett og rask å lage. En velsmakende middagsrett. eller som en smårett til lunsj.
Tagliatelle med blåmuggost er lett og rask å lage. En velsmakende middagsrett. eller som en smårett til lunsj.
Pizzasnurrer er noe barna vil elske. Vi ser ikke bort ifra at også de voksne får lyst i å knabbe en og annen.
Denne pizzaen tar det litt lenger tid å lage enn frosseizzaen. Det får du igjen når du smaker på den.
En eksklusiv rett på grunn av kongekrabben. Til gjengjeld får du mye smak og en rett som er veldig rask å lage med tagliatelle og sopp.
Det er auberginens kjøttaktige struktur og høye innhold av fiber som gjør den så anvendelig i vegetarretter. Prøv penne-pasta med aubergine.
Plukkfisk er inspirasjonen til denne retten. Ofte var det rester av fiskemiddagen som ble til denne barnevennlige retten. Med pasta og ost blir den enda mer barnevennlig.
Det er ingen grunn til at pastaretten alltid skal lages med kjøtt. Med fisk i gjør at retten naturlig gir ekstra metthetsfølelse.
Dette er en pizza du må prøve. Med parmaskinke blir den rett og slett en nytelse. Her er oppskriften.
Det er smaken av Sicilia som gir denne pastaretten karakter, og laks bidrar med proteiner. Vil du ha en vegetarisk vri, kan du droppe laksen.
Taglioni er en type tagliatelle, bare skåret mye tynnere, som spagetti. Men du trenger ikke pastamaskin for å få til retten. Bare en kjevle og hender. Og selvfølgelig soppsaus.
Hvit pizza er fantastisk god. Kremete og fyldig rørosrømme gjør seg utmerket sammen med lett-grillet squash, og med deilig hint av løk og sitrus.
Pasta, smør, ost og pepper er alt du trenger for å lage denne klassiske romerske pastaretten.
Pizza smaker aller best på grillen - den høye temperaturen gjør at du kan oppnå pizzaperfeksjon i bakhagen.
Jordlig og aromatisk sopp møter røyket bacon og silkemyk pasta i denne nydelige oppskriften, som kalles "tømmerhuggerens pasta" på italiensk.
Den klassiske amerikanske pastaretten mac 'n cheese er virkelig kosemat. En favoritt blant både voksne og barn.
Denne klassiske italienske oppskriften er perfekt for mørke høstkvelder. Pakket med av god smak av deilig gresskar og aromatisk salvie.
Pizza bianca er for deg som ikke liker tomatsaus på pizzaen. Eller deg som bare vil ha en liten forandring.
Spaghetti Vongole er en italiensk klassiker som smaker av deilig frisk sjø. Denne oppskriften benytter seg av norske hjerteskjell og blåskjell til fordel for italienske vongoleskjell. Den gode smaken bevares og i løpet av kort tid lager du en pastarett som virkelig imponerer.