Svært få ting smaker så godt som langtidskokt ragù bolognese. Det tar tid å lage, men er verdt hver enste sekund. Server sammen med pasta, i lasagne eller på polenta.
Svært få ting smaker så godt som langtidskokt ragù bolognese. Det tar tid å lage, men er verdt hver enste sekund. Server sammen med pasta, i lasagne eller på polenta.
Å ha pizzabunner eller pizzadeig i fryseren er for mange en overlevelsesstrategi. I dag er det røkelaks som får æren å toppe pizzaen.
Orecchiette betyr "små ører" på italiensk og beskriver utseende til denne pastatypen. Kombinert med få og smaksrike ingredienser er dette en herlig rett fra det sør-italienske kjøkkenet.
Tenk på denne hverdagsvennlige pastaoppskriften som en lettere versjon av den klassiske bolognesen. Den har smaken og hyggen forbundet med den klassike retten, men uten tyngden av den røde sausen. I stedet omfavner oppskriften sommerens grøde med friske tomater og nydelig basilkum.
Her trenger du bare en pizzabunn. Det er innholdet som gjør det meste av smaken. Du legge på og trekke fra alt etter hva du har i kjøleskapet.
I denne paien gir rødbeten sødme og farge. Den blir en spennende kontrast til den smeltede osten og spekeskinkefølget.
Med en håndfull ingredienser og 15 minutter til rådighet lager du en av Italias aller beste pastaretter
Den retten kan også lages som separate elementer som blandes når de skal spises. Men aller enklest er å blande det på forhånd. Da får dessuten smakene satt seg godt.
Hver munnfull gir deg alle de gode smakene du liker. Lag stor porsjon, for den kan fint varmes opp dagen etter.
Dette må være verdens enkleste og deiligste pastasaus! Hele solmodne tomater og fetaost bakes i ovnen med olivenolje for en enkel, fyldig og smaksrik pastasaus.
Med krydrete strutsevinger blir denne enkle pastaretten ekstraordinær.
Sild på pizzaen er en måte å få folk til å spise mer av denne lekre delikatessen.
Brokkoli kan sågar brukes til pizzabunn. Grønnere blir det ikke.
Dette bakverket regnes som Georgias nasjonalrett og serveres gjerne til frokost med en kopp te.
Dette er forløperen til pasta carbonara - en rett som har eksistert i mange hundre år.
Lahmacun - eller tyrkisk pizza - har en tynn pizzabunn og et smaksrikt fyll lagd av kjøttdeig, hakkede grønnsaker og krydder. Pizzaen toppes ofte med bladpersille og herlig, frisk sitron før den brettes sammen og nytes!
Mostaccioli er navnet på en type penne-pasta fra Campania som er kuttet slik at de ser ut som en pennesplitt, og er uten riller.
Denne oppskriften gjør stas på tomater og inkluderer øl som fremhever tomatenes herlige smaker. Terten gjør seg utmerket som hovedrett, tilbehør, eller på koldtbordet.
Denne pastasalaten kan spises når som helst. Vi gir deg en oppskrift med spekeskinke som er kjekt å ha på lur for alle kokker, enten du har ferie eller jobber.
Gyoza-deig kan kjøpes ferdig, men også lages hjemme, det er lettere og raskere enn du tror.