Brokkoli er noe av det sunneste du kan servere. I gratinert utgave blir den spiselig også for grønnsaksvegrere. Her er oppskriften.
Brokkoli er noe av det sunneste du kan servere. I gratinert utgave blir den spiselig også for grønnsaksvegrere. Her er oppskriften.
En skikkelig deilig grateng der pasta spiller hovedrollen og får følge av broccoli og tomat. Du kan serve på 20 minutter.
Tagliatelle med blåmuggost er lett og rask å lage. En velsmakende middagsrett. eller som en smårett til lunsj.
Lasagne føles ekstra luksuriøs når den lages uten kjøtt, og med gorgonzola, valnøtter og friske grønnsaker.
Slik piffer du opp ferdig fylt tortelloni fra butikken.
Har du rester etter grillfesten som pølser, kjøtt eller bare grønnsaker kan du bruke de i denne smuldrepaien. Garantert stor omsetning.
I denne paien gir rødbeten sødme og farge. Den blir en spennende kontrast til den smeltede osten og spekeskinkefølget.
Her er oppskriften på en kjempegod pai med spinat og bacon som kommer til å bli din nye favoritt.
Denne pizzaen tar det litt lenger tid å lage enn frosseizzaen. Det får du igjen når du smaker på den.
Hjemmelaget pizza er aller best. Du kan «pimpe» pizzaen akkurat som det passer deg eller etter hva du har i kjøleskapet.
Denne pastaretten er lettlaget og veldig god. Og ikke minst bærekraftig om du velger Csom er ASC-sertifisert.
Tomater og extra virgin olivenolje er gode venner i matveien. Da passer det også svært godt med smaksrike urter som gir deg akkurat den nyansen du liker best i en pai.
Denne paien smaker helt aldeles herlig. Du lager den på en halvtime og de som spiser den med deg jubler.
Dette er en deilig saus til den fylte pastaen du finner i butikkhyllene. Og perfekt for alle osteelskere
Lag deilige små pizzabiter med pitabrød og topp med en deilig saus og mye annet godt.
Mostaccioli er navnet på en type penne-pasta fra Campania som er kuttet slik at de ser ut som en pennesplitt, og er uten riller.
En deilig pastarett som du lager på svært kort tid. Pepperoni er med å sette smak så det holder.