Vil du lage en skikkelig god pastarett må du prøve denne oppskriften med kremet pasta og med reker og cherrytomater.
Vil du lage en skikkelig god pastarett må du prøve denne oppskriften med kremet pasta og med reker og cherrytomater.
Denne oppskriften på den italienske favorittretten lasagne er litt enklere å lage. Likevel smaker den fortreffelig.
Løft stekt torsk til nye høyder med serranoskinke, tomatsaus og pasta. På en halv time kan du servere denne deilige retten.
Fisk og pizza er nok en uvant kombinasjon. Også pizzabunnen i denne oppskriften er litt annerledes. Du blir garantert overrasket over hvor godt det smaker.
I den originale franske paien quiche skal det være smørdeig, egg og fløte. Verken løk, ost eller bacon er nødvendig. Men det gir ekstra smak.
Lungemoselskere, kom ut av skapet. La livretten få en ansiktsløftning med pasta Del den med andre, så blir det flere som sverger til denne ufortjent uglesette retten.
Lasagne er en middagsfavoritt i mange hjem. Det er laks også, så hvorfor ikke kombinere de to?
Helt kjøttfri lasagne med grønnsaker som smaker fantastisk. Retten er litt tidkrevende, men den tar det igjen på smaken.
Det jukses selvsagt i denne oppskriften for å kutte ned på tiden. Lasagne er jo en lagvis smaksopplevelse av lasagneplater, tomatsaus og bechmelsaus med ost.
Her får du oppskriften på en superenkel pastarett der røkt skinke og soltørkede tomater setter en ekstra spiss på måltidet. Rask å lage er den også.
Hjemmelaget pasta er ingen tryllekunst. Vi viser deg hvordan, og da forstår også hvorfor det smaker så mye bedre.
Denne paien er kanskje den mest kjente av alle salte paier. Fylt som den er med bacon, purre, ost og egg, er den i all sin enkelhet full av smak.
Nydelig kremet pasta med laks som vil slå an hos alle i familien.
Du må prøve lammekjøtt i pizzaen. Det setter en ekstra spiss på den som du kommer til å elske.
En eksklusiv rett på grunn av kongekrabben. Til gjengjeld får du mye smak og en rett som er veldig rask å lage med tagliatelle og sopp.
I denne pastasausen skal du fylle godt opp med grønnsaker. Da blir den ekstra god. Du kan også jukse litt å ha i litt kjøtt.
Denne fyldige pastaretten med sei og agurk er perfekt sommermat.
Får du tak i bekkørret skal du prøve denne oppskriften med cannelloni, en pastarett som ikke står for ofte på menyen. Den er lettere å lage enn du tror.
Har du plukket sopp i høst eller har tørket dem. Da bør du prøve pasta med kremost og stekte kantareller. Du kan selvfølgelig bytte ut kantarellene med andre soppslag.
Her trenger du bare en pizzabunn. Det er innholdet som gjør det meste av smaken. Du legge på og trekke fra alt etter hva du har i kjøleskapet.