Her er oppskriften på en kjempegod pai med spinat og bacon som kommer til å bli din nye favoritt.
Her er oppskriften på en kjempegod pai med spinat og bacon som kommer til å bli din nye favoritt.
Franskmennene kan det med å lage pai. Denne oppskrift er en skikkelig deilig variant med både pølser og cheddar.
Nesle høres mye hyggeligere ut enn brennesle, men det er akkurat det samme. Og dette forhatte ugresset er altså en viktig ingrediens i denne paien sammen med deilig ost.
Sild på pizzaen er en måte å få folk til å spise mer av denne lekre delikatessen.
Brokkoli kan sågar brukes til pizzabunn. Grønnere blir det ikke.
Chèvrepizza, en pizza bianco med smaksrik chèvre, kremet ricotta, søte pærer og fiken toppet med hasselnøtter og lys karamellsirup. Som kveldskos eller dessert.
Denne enkle løkpaien med kremaktig chevrefyll smaker best varm, men er også deilig som kald. Og ikke minst passer den ypperlig på koldtbordet.
Denne gresskar-terten er ikke bare skikkelig god, men ser også lekker ut om du lager topper av marengsen.
Denne pai-kombinasjonen sikrer masse smak og god metning.
Her er pizzaen som er en innertier hos hele familien, og hjemmelaget er mye bedre enn kjøpepizza. Gi familien Pizza fire årstider. Garantert suksess.
Du må prøve denne pizzaen med tynne lammeskiver. Rask å lage og smaker herlig.
Dette er en pizza barna vil elske. De kan legge på hva de har lyst på. At de blir veldig fornøyd kan vi garantere.
Her er pizzaen som hele familien vil elske. Dessuten er hjemmelaget bedre enn kjøpepizza. Gi familien Pizza fire årstider. Du blir en pizzakokk det blir etterspørsel etter.
Manakish eller manakeesh er det selvsagte midtpunkt i en libanesisk meze - småretter som start på et større måltid eller et måltid i seg selv.
Rødløk og ost er alt som trengs for en mektig god smaksopplevelse.
Pizza er lettvint. Spesielt hvis du slipper å bake pizzabunnen. Kjøp en pakke med tortilla og prøv noe nytt. Retten er ferdig på 10 minutter.
Til denne paien kan du godt bruke rester etter påskens mange måltider.
En pizza med søtere topping er perfekt som kveldskos.
Toscana er ikke pizza-land, men de kan varte opp med pizza med mye smak - som her med både trøffel og sopp.
Raskere enn dette klarer du neppe å lage en pizza. En bagett, litt kjøttsaus og litt ost. Sett den i ovnen. Om 15 minutter kan du spise
Dette er en vri på en italiensk klassiker kalt pizza quattro stagioni - hvit for den er uten tomat. En steinplate i bunnen av stekeovnen gir perfekt forhold for pizzabunnen.