Kombinasjonen av safran og fiskekraft beriket med krabbe gir mye smak som rundes av med fløte.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Kombinasjonen av safran og fiskekraft beriket med krabbe gir mye smak som rundes av med fløte.
Her har du en enkel oppskrift på hvordan du skal koke kraft som du kan bruke i mange forskjellige retter.
Dette har vært selskapsmaten frem for noe i hele Vestfold. Suppen stelles til på samme vis overalt, selv om grønnsakene kan variere noe.
Potet- og purresuppe er herlig kosemat, og med skinke og ekstra grønnsaker metter det ekstra godt.
Denne suppen er mager, men du verden så mett du blir likevel. Og ikke minst, den smaker fantastisk godt.
Jordskokk er en gammel kulturplante, som ble utkonkurrert av poteten for 300 år siden. Men den finnes fortsatt her til lands, og er en kjempegod og sunn grønnsak.
I denne fiskegryta kan du både bruke hvit og rød fisk. Med Snøfrisk blir dette et herlig måltid som er raskt å tilberede.
Her er en god innføring i hvordan du skal koke kraft. Enklere enn du tror
Prøv denne usedvanlig enkle, men fyldige grønnsakssuppen til middag i dag.
Denne fiskesuppen er superenkel og samtidig mektig.
Trenger du en rask og næringsrik middag, har vi løsningen her. Denne herlige suppen har du servert i løpet av 20 minutter.
Italiensk minestronesuppe er en herlig smaksrik suppe der du finner en rekke deilige ingredienser. Her har du oppskriften.
Slik koker du skikkelig kraft. Følg oppskriften som gir deg gode råd om hvordan du skal gå frem.
Kveitehode er et perfekt utgangspunkt for fiskesuppe siden det bidrar med så mye smak. Prøv denne enkle, men eksklusive oppskriften.
Ekte gulasjsuppe fra Ungarn er noe som varmer og metter. Her har du oppskriften.
Denne suppa kombinerer to deilige ingredienser nemlig laks og spinat. I tillegg lager du scones.
Rødbetesuppen borsjtsj eller borscht stammer fra Ukraina, men lages over hele Øst-Europa. Den kan lages med og uten kjøtt, som her med lam.
Borscht er en tradisjonell ukrainsk rett. Det sies at den er bedre andre dagen den varmes opp, og enda bedre tredje dag.
Koker du kyllingen ferdig dagen før, så sparer du tid. Kyllingkraften blir til en nydelig saus. Her den enkle oppskriften.