Rødbeter gir både god smak og fin farge til vegetarbollene.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Denne mettende vegetaroppskriften er fin for å bruke opp tørt brød.
Falafel er perfekt studentmat - billig og lettlaget. Dessuten er denne oppskrfiten en fin måte å bruke opp kokte poteter eller også pakken med potetlomper i kjøleskapet.
Hvis du vil ha en mer mettende pastarett, kan du godt tilsette rester av kylling eller sjømat. Det matcher endivekarakteren godt.
Brokkoli og blomkål i skjønn forening med deilig eggesmør.
Når du fyller bakepotetene på denne måten, blir de ekstra sprø og gode Du kan du bruke opp poteter fra tidligere i uka.
Når blomkål bader i tykk og deilig ostesaus - også kjent under navnet Mornay, blir det fest i munnen.
Denne thai-inpirerte potetgryten har alt du ønsker av en thai-rett og er sågar vegansk.
Dette er en spesialitet fra Calabria. Navnet kommer av det italienske ordet millecose, som betyr "tusen ting". Og bokstavelig talt alt som er spiselig kan has i denne suppen. I Calabria bruker de en bønnesort som kalles cicerchia og er spesiell for denne regionen.
Denne oppskriften gir en vegetarisk burger som smaker mer enn alle andre med kjøtt. Prøv selv.
At disse bollene er populære i Øst-Europa, er lett å forstå.
Nykokt asparges smaker himmelsk, men må ikke serveres med hollandaisesaus. Prøv denne oppskriften. Husk kalde, ferske egg når du skal posjere.
Disse individuelle butterdeigpakkene er fylt med asparges og blåmuggost. Herlige små terter som smaker godt såvel til fest som til matpakke.
Enklere enn dette kan det ikke bli å lage sin egen veganske parmesan.
En deilig vegetarrett som får smaksløkene til å vibrere. Enkel å lage er den også.
Her har du en salat som er både mettende og deilig med deilige grønnsaker og halloumiost.