I Midtøsten er falafel regnet som hurtigmat. Hovedingrediensen er kikerter. I denne oppskriften er det masse deilige forskjellige krydder som virkelig får fart på smaksløkene.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
I Midtøsten er falafel regnet som hurtigmat. Hovedingrediensen er kikerter. I denne oppskriften er det masse deilige forskjellige krydder som virkelig får fart på smaksløkene.
Kjøtt er helt unødvendig i en burrito, men om du bruker rester av tidligere kjøttmiddager, kan de som vil velge det.
Her får du en oppskrift der du skal ta wokpanna i bruk. I den skal du ha deilige grønnsaker og veldig raskt servere den.
Dette er slik du skal servere smørdampe kål og servere med sprøstekt baconbiter og sjampinjongskiver.
Bresert nykål er et lekkert tilbehør til fisk eller kjøtt, og en velsmakende rett i seg selv.
Dette er et vegansk pålegg med masse næring fra rødbeter og kikerter som smaker kjempegodt. Det gir deg garantert energi og godt humør.
Denne retten med couscous er både eksotisk og smaksrikt. Dessuten lett og raskt å lage. Her er oppskriften.
En lettvint vegetarrett hvor det ikke spares på smaken eller fargene.
En deilig måte å utnytte hele gresskaret på, bare sett det i ovnen og fyll det med ost
Spagettisausen blir knapt fyldigere enn med rotgrønnsaker og bønner som i denne oppskriften.
En veldig rask og velsmakende pastarett som ikke trenger kjøtt for å tilfredsstille smaksløkene.
Denne oppskriften er inspirert av Yotam Ottolenghis kokebok "Enkelt"
Denne salaten er både mettende, fargerik og godt krydret, men ikke for sterk. Akkurat passe faktisk.
Denne retten med blomkål smaker godt i seg selv, men er også perfekt tilbehør til grillmat.
Fondantpoteter fortjener å få sin storhetstid tilbake. I denne oppskriften dampes potetene i øl og ender opp som en nydelig delikatesse.
Denne oppskriften gjør stas på tomater og inkluderer øl som fremhever tomatenes herlige smaker. Terten gjør seg utmerket som hovedrett, tilbehør, eller på koldtbordet.