Luftig ovnspannekake

Fremgangsmåte
- Stek terninger av flesk i en langpanne i ca. 10 minutter ved 220 °C. Bland inn hakket løk.
- Visp sammen de andre ingrediensene og fyll røren over fleske- og løkbitene.
- Stek videre i ca. 15 minutter eller til pannekaken er gjennomstekt og lys gulbrun.
Server straks med en salat ved siden av.
Her finner du mange spennende oppskrifter på pannekaker
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
Slik lager du blinis

Fremgangsmåte
- Rør ut gjæren i 1½ dl lunken melk og tilsett melet. La røren heve ca. ½ time. Tilsett resten av melken, salt, egg og smeltet smør.
- Stek blinisene i en liten stekepanne. Legg dem i stabel etter hvert som de blir ferdige.
- De serveres kalde eller varme, med en god klatt rømme i bunnen.
- Deretter legges det på kaviar, løyrom, rognkjeksrogn, lodderogn eller røykelaks
- Du kan også bruke rillettes, pate, terrine eller annet kjøttpålegg, men da dropper du rømme.
- Blinisene toppes med finklippet gressløk eller finhakket løk.
Her finner du mange spennende oppskrifter på pannekaker
Drikke som passer til denne oppskriften
-
93 POENG
-
91 POENG
-
90 POENG
-
89 POENG
-
87 POENG
-
84 POENG