Alle elsker pannekaker, og her er de du skal lage neste gang

De beste pannekakeoppskriftene

(Bilde: NoirChocolate)

Andre salte pannekakeretter

Luftig ovnspannekake

 

Blinis

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

0.25 stk
3 dl
0.5 ts
4 stk
100 g

Fremgangsmåte

Rør ut gjæren i 1½ dl lunken melk og tilsett melet. La røren heve ca. ½ time. Tilsett resten av melken, salt, egg og smeltet smør.

Stek blinisene i en liten stekepanne. Legg dem i stabel etter hvert som de blir ferdige.

De serveres kalde eller varme, med rømme, kaviar eller lodderogn og finklippet gressløk eller løk.

Blinis er en type pannekaker, men de er ikke søte. Benyttes på lik linje med wraps. Smaker aldeles utmerket sammen med de ingrediensene vi tipser deg om i oppskriften.

Her finner du mange spennende oppskrifter på pannekaker

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: margouillatphotos

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen