Biffsauté

Biffsauté er en deilig søndagsmiddag. Kraftig, varmende og mettende. Unn deg en skikkelig kjøttmiddag. Ekstra godt smaker det med en rett som dette dersom den følger en lang og kanskje slitsom gåtur i naturen.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Biffsauté

Fremgangsmåte

Serveres med kokte eller stekte poteter. Om ønskelig kan man bruke rødvinsaus fra pose.
 
Skjær kjøttet i litt store terninger og squash i halve skiver. Asparges eller bønner kan brukes hele. Brun kjøttet raskt i en varm panne. Kjøttet kan godt være rosa inni. Brun små porsjoner av gangen og legg så kjøttet tilside. Fres grønnsakene i middels varm panne, tilsett kraft og rødvin og bland inn kjøttet. Kok opp og jevn med maisennamel utrørt i litt kaldt vann. Smak til med krydder og server.

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen