Det er få retter som er så klassiske som en skikkelig boeuf bourguignon, og ingen trenger å vite at denne gryten gjør seg selv i ovnen mens du slapper av, raker løv i hagen eller går en lang søndagstur.
Selv om originaloppskriften krever rød burgundervin i maten, kommer du langt ved å velge en rimeligere vin. Det du skal lete etter er en saftig vin uten merkbar tanninstruktur. Valpolicella eller en beaujolais er langt rimeligere å bruke som kjøkkenvin enn en burgunder.
Se alle de fristende gryterettene
Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Fransk biffgryte à la Burgund Boeuf bourguignon
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Lær hvordan du koker din egen kraft her
Her finner du oppskrifter på raske gryteretter
Lekre gryteretter med okse- og kalvekjøtt
Flere oppskrifter på gryteretter med lam
Gryteretter som smaker av fugl
De lekreste internasjonale gryteretter
Oppskrifter på velsmakende fiskegryter
Oppskrifter på gryter med skalldyr
Her får du svært så praktiske kokketips
Få dagens rett som nyhetsbrevSendt inn av Apéritif
Foto: Lisovskaya
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 Poeng
Nøgne Ø Pale Ale
Norge
Volum: 0.500 Pris: 62,00 Basisutvalget -
91 Poeng
Ch. Grange Cochard Morgon Vieilles Vignes 2016
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 189,90 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
COS Rami 2017
Italia
Volum: 0.750 Pris: 225,00 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
Manuel Olivier Bourgogne Pinot Noir 2016
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 209,00 Bestillingsutvalget -
86 Poeng
Musella Drago Valpolicella Superiore 2016
Italia
Volum: 0.750 Pris: 175,00 Bestillingsutvalget