Spinatpølse:
Løk og hvitløk freses gylden i olivenolje, vend inn spinaten og avkjøl. kvern kjøttet grovt og bland sammen. ha i salt og pepper. Fyll blandingen i pølseskinn. Pølsene trekkes i kyllingkraft i 2 min før de stekes i smør.
Rødbetpølse:
Rødbetene bakes i ovnen under grovt salt på 180 grader til du kan stikke en kniv lett gjennom. skrelles og kuttes i bitter. løk og hvitløk freses gylden i olivenolje, vend inn rødbet terninger og avkjøl. kvern alt sammen grovt og ha i salt og pepper. Fyll blandingen i pølseskinn. Pølsene trekkes i kyllingkraft i 2 min før de stekes i smør.
Tips:
Bruk gjerne kjøtt av typen skinkebiff til disse pølsene som da blir magre. Om du ønsker mer fett, velg ferdig kvernet kjøttdeig av svin.
Stekt potet og løk:
Ovnsstek amandinepotetene i ovnen i skiver sammen med salt, pepper og olivenolje. kutt løk i terninger og stek i olivenolje. ha i timian og stek til gylden farge, ha opp i potetene og stek videre. Bruk en steke spade til å hakke opp i mindre biter. smakes til med salt og pepper.
Sennepskrem:
Bland alt godt sammen, og smak til med salt og pepper.
Slik lager du perfekte pølser
Alt du trenger å vite om pølser
Her er det veldig mange pølseretter du kan forsyne deg av
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev