Dagens rett

Så raffinert kan en mandagsmiddag bli

Raffinert, men du verden så enkel denne oppskriften på pasta med kremet saus er. Vi har brukt kantareller, men det meste passer.

Du kan variere med annen skogsopp, sjampinjong, røykt eller fersk laks. Eller hva med litt sprøstekt bacon eller noen pølsebiter? Her er det bare å la årstid og personlig smak bestemme.

Har du hjemmelaget pasta er selvfølgelig ingenting bedre, men det går aldeles strålende med kjøpepasta også, både tørket og fersk.

Her kan du lære det du trenger å vite om pasta 

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Pasta med kremost og stekte kantareller

Fremgangsmåte

Kok pastaen som anvist på pakken eller i ett minutt hvis du har hjemmelaget pasta .

Stek kantarellene, hold dem varme.

Ha kyllingkraften i en stekepanne.

Tilsett kremosten og la den smelte i kraften.

Tilsett fløte (kan sløyfes).

Vend inn pastaen.

Legg opp på tallerkener med kantarellene på toppen.

Pynt med finhakket vårløk.

Tips: Det er helt greit å erstatte kantarellene med annen sopp eller noe helt annet: Bacon eller pølser, røkt eller fersk laks.

Her er mange flotte oppskrifter med kantareller

Se alle våre gode oppskrifter med sopp  


Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

Sendt inn av

Foto: Synøve Dreyer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen