Guide
                                                                            Oppskrifter på fårikål
 
                Foto: (Matprat/Mari Svenningsen)
                                                Slik får du ekstra viltpreg på lammet
                                            Redaksjonen
                                                            
                                    
                            
     14 September 2025 - 09:00
                Jegerkål - fårikål med viltpreg
 
                Fremgangsmåte
- Del kålen i store terninger.
- Brun kjøtt og kål i panne, litt om gangen.
- Legg kjøtt og kål lagvis i en leirgryte eller ildfast form med lokk. Dryss krydderet mellom lagene. Hell over vann.
- Sett gryta i ovnen på 200 grader i 2-3 timer til kjøttet er mørt og slipper beina.
Server med kokte poteter.
Drikke som passer til denne oppskriften
- 
                    
                    92 POENG
- 
                    
                    91 POENG
- 
                    
                    90 POENG
- 
                    
                    90 POENG
- 
                    
                    89 POENG
- 
                    
                    87 POENG
Forsiden akkurat nå
                     
                 
                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                