Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din
Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Guide

Påskemenyen

Her finner du alt du trenger for en vellykket påske - hjemme eller på hytta

Her finner du alt du trenger for en vellykket påske - hjemme eller på hytta

I den største påskemenyen på nettet finner du både oppskrifter, tips til innkjøp av mat og drikke samt til andre påskeforberedelser.
Redaksjonen
27 Mars 2021 - 13:05

I Apéritifs store påskemeny finner du gode tips for alle typer påskefeiring uavhengig av være og føre. 

Dagens middagstips finner du her

Har du ikke meldt deg på vår populære nyhetsbrevtjeneste, bør du gjøre det nå. Slik får du de daglige tipsene rett i innboksen.

Her melder du deg på gratis nyhetsbrev

Påskens velsmakende frokoster, brunsjer, lunsjer og middager

Lam, egg, appelsiner og sjokolade er kanskje de ingrediensene vi mest forbinder med påske. Her finner du en rekke gode artikler og oppskrifter til glede og inspirasjon.

Gode tips til feriemenyen:

La ungdommene fikse maten selv

Her er noen supper du ikke har prøvd før

Enkle ferieretter

Sats på reinsdyr i påsken 

Gode vegetarretter

By på en skikkelig påskefrokost

 

Det gode lammekjøttet:

Saftige retter av påskelammet

Verdens beste lam

Spennende lammeretter fra hele verden

Hvilke deler av lammet brukes til hvilke retter?

 

Egg, kylling og appelsiner:

Prøv noen nye eggeretter til påskefrokosten

Appelsiner kan brukes i de lekreste retter

Syrlige fakta om sitrus

De beste kyllingoppskriftene finner du her

Påskens bakverk og andre søte gleder

Smilende skolebrød, syndige sjokoladekaker, bestemors herlige eplekake og en lekker pavlova er bare noen av de mange oppskriftene du finner bak lenkene nedenfor.

Alt om påskegodteri, gjærbakst og  kaker:

Prøv noen av disse oppskriftene på påskegodteri

Bak brød til påskefrokosten

Prøv en ny kake denne påsken

Saftige boller og annen gjærbakst

Her får du inspirasjon til den store kakefesten

De beste oppskriftene på sjokoladekake

Søte eplekaker og epledesserter

Feststemte desserter

Selvvalgt drikke til påskeferien

Påsken handler om å kose seg og vi har de beste forslagene til hva du kan ha i glasset.

La også de små komme til og lag spennende nye varme drikker sammen:

Påskevinen:

Påskens beste boksviner

Unn deg selv en riktig godbit i påsken

Her er de beste vinanbefalingene for påsken

 

Brennevin til påskekosen:

Finn favoritten i Apéritifs store akevittguide

Polets beste cognacer

Whiskyen du skal kose deg med etter middagen

Snaps hører med til påskekosen

 

Andre gode artikler om drikke:

Øl til påske er det godt utvalg av

Varme drinker fungerer også for hjemmepåsken

Drinktipsene for påsken finner du her

 

Varme og kalde drikker:

 

Påskeforberedelser og -aktiviteter

Påsken er for mange en tid der tradisjoner spiller en viktig rolle.

Gode tips, oppskrifter og aktiviteter for store og små kan vi også friste med:

Påskeforberedelser:

Bli en mester i dekor av egg

 

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Mai byr på en håndfull lyspunkter i basishylla som er vel verd å plukke med seg
+
Tester
Nyheter basis mai 2021

Mai byr på en håndfull lyspunkter i basishylla som er vel verd å plukke med seg

Det er bare et par produkter som står i fare for å bli utsolgt, mens andre kjenninger har fått fast plass.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

En flytende forsmak på sommeren som gir umiddelbar lyst på en slurk til
Ukens drink

En flytende forsmak på sommeren som gir umiddelbar lyst på en slurk til

Denne friske drinken med sine dype undertoner av amerikansk whiskey stimulerer drømmene om den kommende sommeren.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Boller fylt med rabarbra gir en klar smak av vår
Ukens kake
Karlsbaderboller med rabarbra

Boller fylt med rabarbra gir en klar smak av vår

Rabarbraen i hagen er ikke klar ennå, men i butikken og kanskje også i fryseren finnes det noe du kan bruke i denne oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Nå kan sommeren (og friheten) bare komme - her er vinen som passer i tiden framover
Godbiter i pollisten

Nå kan sommeren (og friheten) bare komme - her er vinen som passer i tiden framover

Det er denne rødvinen du skal nyte i den lyse og friere tiden vi går i møte.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag denne smakskraftige innpakningen for kyllingfileten
Dagens rett
Kyllingfilet i balsamicosaus

Lag denne smakskraftige innpakningen for kyllingfileten

Balsamico sørger sammen med mange andre ingredienser for det.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du surdeig til overs, får pannekakene ekstra mye smak
Dagens rett
Surdeigpannekaker med grillet pak choy, hummus og aioli

Har du surdeig til overs, får pannekakene ekstra mye smak

Byggmel gjør dem ekstra saftige og mettende. Og toppingen kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Mot slutten av skreisesongen får delikatessen en vårlig innpakning
Dagens rett
Skrei med pastasalat og parmesansaus
Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole
Matkurs og vinkurs
Apéritifs kokkeskole

Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole

Årets julegave for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før
Dagens rett
Kveite som wienerschnitzel

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før

Når du bruker kveite istedet for kalv, blir denne klassiske og ganske enkle oppskriften en riktig så feststemt rett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til
Dagens rett
Karibisk fisketaco på grillen

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til

I denne oppskriften er kjøttdeigen byttet ut med fisk og tilbehøret er av en annen verden.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her