
Jordskokksuppe med pepperstekt kveite
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Bjørn Cameron Alexander
Foto: Audun Aagre
Drikke som passer til denne oppskriften
-
92 Poeng
Kinn Saison Extra
Norge
Volum: 0.750 Pris: 107,00 Basisutvalget -
91 Poeng
Pietramarina Etna Bianco Superiore 2012
Italia
Volum: 0.750 Pris: 399,80 Bestillingsutvalget -
91 Poeng
Matrot Meursault 2018
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 479,90 Basisutvalget -
93 Poeng
Trimbach Riesling Cuvée Frédéric Émile 2012
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 499,90 Bestillingsutvalget -
85 Poeng
La Segreta Bianco 2018
Italia
Volum: 0.750 Pris: 185,10 Bestillingsutvalget -
89 Poeng
Terre Nere Etna Bianco 2019
Italia
Volum: 0.750 Pris: 255,00 Bestillingsutvalget
Salat "Gourmande" av krydderstekt Norsk Kveite
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Vask salaten og skjær den i lange strimler. Skold tomatene og skjær dem i grove biter. Skjær ut avokadokjøttet og del det i like store biter som tomatene. Dryss over salt og pepper og bland ingrediensene forsiktig sammen. Fordel over sorte oliven, revet parmesanost og et halvt egg. Skjær kveitefileten i like store biter, krydre godt og stek ved god varme. Legg de nystekte kveitebitene over salaten.
Sendt inn av Bjørn Cameron Alexander,bidrag til Årets Kokk 2006
Drikke som passer til denne oppskriften
Singapore pepper crab
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Sendt inn av Bjørn Cameron Alexander,bidrag til Årets Kokk 2006
Drikke som passer til denne oppskriften
Tempura krabbe med løkringer
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Sendt inn av Bjørn Cameron Alexander,bidrag til Årets Kokk 2006