Dagens rett

Krabbe-pizza med avocado og lakserogn

Pizzaen blir ekstra luksuriøs med krabbe, avocado og lakserogn
Foto: (ilkermetinkursova)

Pizzaen blir ekstra luksuriøs med krabbe, avocado og lakserogn

Har du ferdig pizzadeig, er luksusen dessuten mindre en halvtime unna.
08 Oktober 2022 - 00:00

Ferdigrensede krabbeskjell er fastfood i en klasse for seg, som kan serveres på mange flere måter enn med majones og brød.

Pizza er et veldig godt alternativ, som også kan varieres i det uendelige etter smak og tilgang. Krabbe i toppingen gir en ekstra umamidybde til smaken når den stekes, så dette er garantert noe du kommer til å lage flere ganger. 

Vi har nesten 60 oppskrifter på pizza du kan velge mellom

Se våre andre oppskrifter med krabbe

Her får du svært så praktiske kokketips

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Krabbe-pizza med avocado og lakserogn

Krabbe-pizza med avocado og lakserogn

Fremgangsmåte

  1. Lag pizzadeig eller bruk ferdige pizzabunner. 
  2. Om du lager pizzadeigen selv, kjevle den tynt ut og legg på et bakepapir.
  3. Om du bruker ferdigbunn, pensle den med litt olivenolje.
  4. Rør Snøfrisk luftig med creme fraiche og smør dette jevnt utover pizzabunnen. 
  5. Bland innmaten fra krabbeskjellet med most hvitløk, chiliflak, olivenolje, limesaft, fennikel i syltynne skiver og finhakket fennikeltopp.
  6. Bland inn finrevet hvit geitost.
  7. Fordel over pizzabunnen. 
  8. Stek ved 225 grader og pizzafunksjon i 6-7 minutter til bunnen er sprø og toppingen er gyllen. 
  9. Mens pizzaen steker skjærer du avocado i tynne skiver.
  10. Legg avocadoskiver på toppen av pizzaen ved servering og legg på lakserogn (så mye du har råd til).

Vi har nesten 60 oppskrifter på pizza du kan velge mellom

Se våre andre oppskrifter med krabbe

Her får du svært så praktiske kokketips

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Forsiden akkurat nå
Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her