Kyllingfilet i balsamicosaus

Hva er vel bedre enn å avslutte en lang arbeidsuke med en rett proppfull av smak.

Kylling er manges favoritt, og vi spiser mer hvitt kjøtt enn noen sinne.
 
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på epost.
 

Kyllingfilet i balsamicosaus

Fremgangsmåte

Vask og tørk kyllingen. Lag et snitt i filetene på det tykkeste og fordel litt salt og krydder i hver filet. La dem ligge og trekke ca 30 minutter.

Ha margarin i en panne og varm opp til det er nøttebrunt. Legg i kyllingen og brun dem påbegge sider (ca 5 minutter på hver side).

Balsamicosaus:
Ha margarin i en kjele og tilsett løk og purre og la dette surre til løken er blank.
 
Ha i selleri og sopp og la det frese litt sammen med de andre grønnsakene før du tilsetter vann og buljongterningen. La småkoke noen minutter.
 
Tilsett balsamico-eddik og jevn sausen med litt lys maizenna jevner rørt ut i litt vann. Smak til sausen med salt og pepper.

Del hvert hvitløksfedd i fire, friter lett i pannen med margarin. Bruk som smakshever og dekor.

Server kyllingfiletene med sausen, ris og stekt sopp.

Her finner du veldig mange oppskrifter med kyllingfilet 

Se hva du kan lage av de enkelte delene av kyllingen

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen