Dagens rett

Kyllingfilet i balsamicosaus

Hva er vel bedre enn å avslutte en lang arbeidsuke med en rett proppfull av smak.

Kylling er manges favoritt, og vi spiser mer hvitt kjøtt enn noen sinne.
 
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Kyllingfilet i balsamicosaus

Fremgangsmåte

Vask og tørk kyllingen. Lag et snitt i filetene på det tykkeste og fordel litt salt og krydder i hver filet. La dem ligge og trekke ca 30 minutter.

Ha margarin i en panne og varm opp til det er nøttebrunt. Legg i kyllingen og brun dem påbegge sider (ca 5 minutter på hver side).

Balsamicosaus:
Ha margarin i en kjele og tilsett løk og purre og la dette surre til løken er blank.
 
Ha i selleri og sopp og la det frese litt sammen med de andre grønnsakene før du tilsetter vann og buljongterningen. La småkoke noen minutter.
 
Tilsett balsamico-eddik og jevn sausen med litt lys maizenna jevner rørt ut i litt vann. Smak til sausen med salt og pepper.

Del hvert hvitløksfedd i fire, friter lett i pannen med margarin. Bruk som smakshever og dekor.

Server kyllingfiletene med sausen, ris og stekt sopp.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen