Oppskrifter påskegodteri

Påskepastiller

Antall porsjoner
Tilberedning
20 minutterIngredienser
- 1 stk
- 1 ss
- 4.5 dl
- 50 g
Fremgangsmåte
Visp eggehviten lett med en gaffel. Tilsett juicekonsentrat og melis.
Rull massen til små boller. Legg dem på folie eller bakepapir. Trykk ned. Trykk fast en sjokoladelinse i hver pastill. La tørke over natten. Vend pastillene, og la andre siden tørke.
Her finner du alle våre oppskrifter på konfekt
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Limekarameller

Antall porsjoner
Tilberedning
45 minutterIngredienser
- 100 g
- 2 dl
- 3 dl
- 1 dl
- 1 ts
- 2 stk
Fremgangsmåte
- Smelt smøret i en tykkbunnet, vid kasserolle.
- Tilsett fløte, sukker, sirup og vaniljesukker.
- Kok uten lokk, rør av og til røren består kuletesten (hell noen dråper av røren i iskaldt vann og rull til en seig og ganske fast kule).
- Det tar ca 15 min i en vid kasserolle eller ca 30 min i en kasserolle med mindre bunn.
- Rør inn det revne limeskallet.
- Hell røren på et bakepapir eller oljet bakebrett.
- Avkjøl litt før du skjærer eller klipper i biter.
- Oppbevares kaldt.
Tips: Skall fra en sitron i stedet for to lime er også godt.
Flere oppskrifter på julekonfekt og julegodter du kan lage selv
Drikke som passer til denne oppskriften
-
85 POENG
Knekk med kokos

Antall porsjoner
Tilberedning
1 time 20 minutterIngredienser
- 2 dl
- 2 dl
- 2 dl
- 1 ss
- 2 ss
Fremgangsmåte
- Bland fløte, sukker og sirup i en vid kjele.
- La blandingen koke uten lokk på svak varme ca. 1 time.
- Rør i blandingen under kokingen.
- Hell noen dråper knekk i en skål med kaldt vann.
- Hvis det går lett å forme en slett kule, er knekken klar.
- Ha i smør og kokosmasse og hell knekken i konfektskåler og la den stivne.
Flere oppskrifter på julekonfekt og julegodter du kan lage selv
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG