Salat med røykalaks og reker
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Bland reker og laks forsiktig med sitronskal og saft, basilikum og persille. La stå og trekke i kjøleskap noen timer.
Anrett vårløk, salat og agurk og fordel reke/laksblandingen påRist sammen dressingen og dynk den over like før servering. Server gjerne varme urtebrød ved siden av.
Sendt inn av Eksportutvalget for fisk
Drikke som passer til denne oppskriften

I tillegg har du full tilgang på samtlige oppskrifter i Apéritifs Kokebok samt Dagens rett og kan dermed ved ett enkelt tastetrykk legge enhver av disse oppskriftene inn i din egen kokebok. Straks du har logget deg inn på tjenesten får du opp et nytt valg for dette under samtlige oppskrifter i kokeboka, bartender og Dagens rett. Enkelt og greit. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.