Dagens rett

Sjømatspyd på grill

Selv om det er irriterende få fridager i mai dette året får vi ta til takke med de vi tross alt har. Vi fester vår lit til værgudene og klargjør grillen nok en gang. Sjømat kan med fordel grilles, og i Norge er vi velsignet med gode fiskeslag som gjør seg godt på grillen. Lave priser på vin er vi ikke heldige med, men noen har vi da funnet frem til.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Sjømatspyd

Fremgangsmåte

Skjær opp ingrediensene i litt store biter (3 x 3 cm). Træ biter av fisk og grønnsaker på grillspydet.
 
Pensle grillspydet med olje eller smeltet smør eller grillsaus. Grillspydet kan også legges i marinade ca. 1 time før det skal grilles.

Det er slett ikke nødvendig med tilbehør når man serverer mat med så smakfulle ingredienser. Men om du ønsker kan du gjerne servere en salat og litt brød til.
 
Tips: Bruker du grillspyd av tre bør disse legges i bløt en time før du lager spydene slik at de ikke brenner opp når de legges på grillen.
 
Dersom du benytter to pinner til hvert spyd er det lettere å snu grillspydene ved grilling.

Sendt inn av

Foto: Lisa Westgaard

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen