Lag en stor bolle mettende salat med mais, svarte bønner og avokado
Denne salaten er perfekt når det er mange til bords - enten servert alene eller som del av et større festbord.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne salaten er perfekt når det er mange til bords - enten servert alene eller som del av et større festbord.
Les hele sakenDenne herlige fiskeretten bruker tare som ingrediens.
Les hele sakenDenne herlige torskeoppskriften er bare begynnelsen på det som kan bli mange gode matopplevelser for deg og dine.
Les hele sakenI din egen digitale vinkjeller kan du lagre opplysninger om de vinene du har spart på eller har smakt. Uansett hvor i verden du måtte befinne deg, kan du logge deg inn og legge inn nye opplysninger eller nye viner.
Les hele sakenKokeboka Fattig student som er en av fem finalister i Beste norske kokebok 2019, viser hvordan man spiser godt for under 250 kroner i uka.
Les hele sakenApéritif tilbyr en meget nyttig gratistjeneste for deg som liker å lage mat. Din personlige kokebok er alltid tilgjengelig.
Les hele sakenSuksesshistorien bak restaurant Feinschmecker er fyldig dokumentert i kokeboken med samme navn, og med undertittelen et klassisk kjøkken. I dag får du en smakebit på dette i form av Ingefær- og korianderstekt kongekrabbe.
Les hele sakenDu kan begynne med denne enkle blåskjellretten, og så blir du garantert fristet til å lære mer.
Les hele sakenDe er de fem klart beste av totalt 32 norskproduserte kokebøker som er vurdert i Beste norske kokebok 2017.
Les hele saken31. oktober inviterer vi til festaften med Trond Moi på Høvikodden
Les hele sakenVegetarblogger Mia Frogner byr her på sine beste burgere og har mye mer på lur.
Les hele sakenSildegrynsuppe trenger riktignok litt modning for å bli den nye kultretten. Her får du både originalen og tips til en hurtigvariant.
Les hele sakenDet er bare en dyktig kokk som Kari Innerå som klarer å se skjønnheten i hverdagslige råvarer. Prøv oppskriften hennes og få mersmak.
Les hele sakenKok & Stek er kokeboken som overbeviste juryen sterkest i år, og som kommer til å bli godt mottatt av alle amatørkokker.
Les hele sakenDisse fem kokebøkene er best av i alt 35 nye norske kokebøker denne høsten.
Les hele sakenNår Lise Finckenhagen lager kokebok, brytes ofte konvensjonene, også når det er snakk om julematen. Lises jul er en av fem kokebøker som er nominert til Beste norske kokebok 2016.
Les hele sakenGjør som kjøkkensjefen på Ekebergrestauranten, Tore Aspås, som her byr på en av mange lekre oppskrifter i kokeboken Rå vare.
Les hele sakenKokken du kjenner fra tv-ruta, Ole Martin Alfsen, er ute med ny kokebok og den er en av fem finalister i Beste norske kokebok 2016.
Les hele sakenMulter slik de tilberedes av en mester, må bare smake godt. Som med denne oppskriften fra Sverre Sætres nye kokebok - en av fem finalister i Beste norske kokebok 2016.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenDen 13. juni inviterer vi til en helaften med smakfull sjømat, livlig musikk og nøye utvalgte viner.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenDen anerkjente vinprodusenten, Joyce Wine, lar deg oppdage fem flotte viner i perfekt harmoni med en 5-retters meny fra nyåpnede Bon Lio.
Les hele sakenDen 22. april inviterer vi til en unik vinsmaking hvor du får smake 10 viner fra et av verdens mest berømte hvitvinsområder, Chablis.
Les hele sakenBli med når ASIA Aker Brygge serverer 5 delikate snacksretter, nøye sammensatt for å komplementere fem spennende viner fra vinprodusenten, Toni Hartl.
Les hele sakenOpplev 9 smakfulle viner fra kjente regioner som Burgund, Bordeaux og Rhône, til skjulte perler fra Frankrikes minste vinregion – Jura.
Les hele sakenDen 8. april har du en unik mulighet til å smake deg gjennom 16 eksklusive pinot noir-viner fra den anerkjente tyske produsenten Solveigs Weinkeller.
Les hele sakenDe holder nemlig veldig høy kvalitet samtidig som de gir veldig god valuta for pengene, også sammenlignet med polprisen.
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Den er ikke alene om å komme fra et relativt nyetablert destilleri, og samtidig vise muskler så det holder.
Men det er i de høyere prisklasser at moroa er. Blant de rimelige vinnyhetene er det heller begredelig. Dog med noen unntak av gode kjøp i midtre prisklasser.
Ikke fordi den er gunstig priset, men fordi den er unik. Men det finnes også mange andre viner til langt lavere priser som fortjener en vurdering med tanke på kjelleren.
Den sprø bunnen møter myk og syrlig topping. Du må trolig lage dobbel porsjon, så godt er det.
Les hele sakenVi tar deg med til Oslos nye storstue og dens imponerende vinsamling, en perle av en bar i Palma, Mallorca, ser på dansk rom, blir kjent med et "nytt" vinområde på Sardinia og hyller kvinnene.
Les hele sakenAlbert Bichot er første produsent til å sende et lass med vin over Atlanteren med det første moderne seilfraktskipet for denne type gods.
Les hele sakenI konkurransen Norges beste drikke, ble fruktvinprodusenten i Ås og sidermakeren fra Hardanger de som fikk flest toppskår.
Les hele sakenSiden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.
Les hele sakenVinene fra Artuke og Artadi er god dokumentasjon på det enorme potensialet Rioja har for å lage viner med karakter fra voksestedet. Enkeltvinmarksviner er kommet for å bli – men det er fortsatt mye å gå på.
Les hele saken