Fylte cannelloni med kyllingfilet og hvit saus
Foto: annata78

Fylte cannelloni med kyllingfilet og hvit saus

Slik lager du en herlig pastarett med cannelloni med kyllingfilet. Bare følg oppskriften så kan du servere.

Fremgangsmåte

  1. Fyll: Stek revet gulrot og hakket løk i en panne. Tilsett strimlet kylling.
  2. Tilsett hvitvin og la det koke til vinen er fordampet. Smak til med pepper og salt
  3. Ha i grovhakkede valnøttkjerner og stek i 1 minutt.
  4. Hell alt sammen over i en bolle og bland godt.
  5. La blandingen kjølne før du tilsetter ricottaost og revet parmesan.
  6. Fyll cannellonirørene med blandingen, det gjøres enklest med en kakesprøyte.
  7. Hvit saus: Smelt smøret i en gryte, rør inn melet og en deretter en skvett melk.
  8. Det er viktig å røre hele tiden så sausen ikke klumper seg. Spe forsiktig med resten av melken. 
  9. Tilsett spinat, muskatnøtt, hvit pepper og salt, og gi det hele et oppkok.
  10. Smør en ovnsform, og dekk bunnen med et tynt lag hvit saus.
  11. Legg i de fylte cannellonirørene, og dekk over med et nytt lag hvit saus.
  12. Gratineres i ovnen på 180 grader i 30 minutter. 

Flere retter med cannelloni finner du her

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

  • Frankrike
    Frankrike
    Volum: 0.75 l Pris: 429.90 kr Bestillingsutvalget
    89 POENG
  • Frankrike
    Frankrike
    Volum: 0.75 l Pris: 202.90 kr Basisutvalget
    87 POENG
  • Italia
    Italia
    Volum: 0.75 l Pris: 159.90 kr Basisutvalget
    84 POENG
  • Frankrike
    Frankrike
    Volum: 0.75 l Pris: 189.90 kr Bestillingsutvalget
    82 POENG
Forsiden akkurat nå
Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her