Cannelloni med hvit saus

Cannelloni med hvit saus

Slik lager du en herlig pastarett med cannelloni med kyllingfilet. Bare følg oppskriften så kan du servere.

Fremgangsmåte

Fyll:
Stek revet gulrot og hakket løk i en panne. Tilsett strimlet kylling, og smak til med pepper og salt.
 
Tilsett hvitvin og la det koke til vinen er fordampet. Ha i grovhakkede valnøttkjerner og stek i 5 minutter. Hell alt sammen over i en bolle og bland godt.
 

La blandingen kjølne før du tilsetter ricottaost og revet parmesan.

Fyll Cannellonirørene med blandingen, det gjøres enklest med en kakesprøyte.

Hvit saus:
Smelt smøret i en gryte, tilsett melet og en skvett melk. Det er viktig å røre hele tiden så sausen ikke klumper seg. Spe forsiktig i resten av melken.
 
Tilsett spinat, muskatnøtt og salt, og gi det hele et oppkok.
 
Smør en ovnsform, og dekk bunnen med et lag hvit saus. Legg i de fylte Cannellonirørene, og dekk over med et nytt lag hvit saus.
 
Gratineres i ovnen på 200 C i 35 minutter. 
 
 
 

Sendt inn av Apéritif

3
3/5 etter 23 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen