Carbonara chorizo
Foto: Morten Brun

Carbonara chorizo

Carbonara er en enkel klassisk rett basert på pasta og finnes i i utallige versjoner Her er med chorizo, spanskinspirert spekepølse. Bare gled deg.

Fremgangsmåte

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Fres chorizopølsen sammen med hakket hvitløk i stekepannen et par minutter. Hell i fløte og revet parmesan, og la det koke et par minutter. Tilsett pastaen.
 
Skill eggene, og rør plommene inn i pastablandingen sammen med basilikum.

Smak til med sitronsaft og pepper. Server med ferskt brød.

Tips: Parmesan kan både rives på et rivjern, eller høvles i litt store flak med en ostehøvel eller potetskreller.

Her finner du mange flere deilige pastaretter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 14 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen